Konya'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şahıslar Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şahıslar Gözaltına Alındı

Konya\'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şahıslar Gözaltına Alındı

Konya'nın Karapınar ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şahıslar, polisi fark edince içinde uyuşturucu dolu poşeti araçtan dışarı attı. Polis ekipleri tarafından poşet bulunurken, araçta bulunan 4 şüpheli de gözaltına alındı. Şüphelilerin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

19.11.2023 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Karapınar ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şahıslar araçla seyir halindeyken, polisi görünce içi uyuşturucu dolu poşeti araçtan dışarı fırlattı. Polis ekipleri tarafından poşet bulunurken, araçta bulunan 4 şüpheli de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Karapınar'da uyuşturucu ticareti yapan şahıslar jandarma ekipleri tarafından takibe alındı. Bir süre sonra araç içerisindeki şahıslar, polisi fark etmeleri üzerine uyuşturucu dolu poşeti boş araziye attı. Araç jandarma ekipleri tarafından kontrollü olarak durduruldu. Araç içerisinde bulunan H.Ş., A.K., N.K. ve H.U.A. gözaltına alınırken, şüphelilerin attığı 42 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi dolu poşet de bulunarak el konuldu. Gözaltına alınan 4 şüphelinin karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Konya'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şahıslar Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement