Bursa'da Kontrolü Kaybeden Sürücü Dehşet Saçtı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Kontrolü Kaybeden Sürücü Dehşet Saçtı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Bursa\'da Kontrolü Kaybeden Sürücü Dehşet Saçtı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Bursa'da araç kontrolünü kaybeden sürücü, önündeki otomonile çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

19.02.2018 16:57  Güncelleme: 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana gelen kazada can pazarı yaşandı. Hurdaya dönen otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

TAKLA ATARAK REFÜJE ÇIKTI

Kaza Güllüce kavşağında meydana geldi. İzmir istikametine seyreden iki otomobilin karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü. İddialara göre, 34 HP 8581 plakalı otomobil, önünde seyreden Enis Y. idaresindeki 16 BOG 28 plakalı otomobile seyir halindeyken arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil takla atarak, OSB girişinde orta refüje çıktı.

Bursa'da Kontrolü Kaybeden Sürücü Dehşet Saçtı: 1 Ölü, 3 Yaralı

OTOMOBİLDE SIKIŞARAK CAN VERDİ

Takla atan otomobilde 4 kişi sıkıştı. Kazayı gören sürücülerin haber vermesi üzerine itfaiye ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. Kurtarma ekipleri, otomobilde sıkışan vatandaşları aracın tavanını keserek çıkardı. Sağlık ekiplerinin hemen müdahale ettiği kazada 55 yaşındaki Hülya Yetişmemiş'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobilden çıkarılan diğer 3 yaralı ise Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Kontrolü Kaybeden Sürücü Dehşet Saçtı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • delidumrul: BU DACİALAR ZATEN BİZE ATILMIŞ EN BÜYÜK KAZIK. 7 3 Yanıtla
  • ceyhun..: kemer tak ..taksan ölmezdin amca.. 2 3 Yanıtla
    Misafir: Sen daha haberi okumamışın ölen erkek değil kadın.. ayrıca nasıl bir vicdan var ki ölünün arkasından bu şekilde konuşabiliyorsun ölen kişi arka koltukta oturanlardan birisi ve ölüm sebebi de kemer takmamaktan kaynaklı değil.. lütfen özür dileyin!!! 0 0
  • Kadir: Fotoğraftaki kişinin suratını buzlayın, o kişinin ailesi çocukları falan olsanız ne hissedersiniz. 1 0 Yanıtla
  • rose: ceyhun rumuzlu arkadaşım. kaza yapan şahısların kemerleri takılı fotoğrafı büyütüp bakarsan eğer vefat eden bayan ise arka koltukta oturan ve ne yazıkki arkadan hızla yapılan bir çarpma sonrası araç takla attığı için bayan kazada hayatını kaybetmiştir. yorum yapmadan önce dikkat ve karşı her 2 tarafıda incitmemeye özen gerekir. bize düşen allahtan ölenlere rahmet hastalara şifa geride kalanlarada sabır dilemektir. birde kullandığımız araç ne olursa olsun emniyet kemerini takalım ve ne olursunuz 0 0 Yanıtla

Advertisement