Kula Belediye Meclisi 2018 Yılının İlk Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Kula Belediye Meclisi 2018 Yılının İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Kula Belediye Meclisi 2018 Yılının İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Kula Belediye Meclisi, 2018 yılının ilk toplantısının birinci oturumu Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında gerçekleştirdi.

06.01.2018 15:39

Başkan Tosun, 2018 yılında hizmetlerin giderek artacağının müjdesini vererek gelecek yılda Kula'da yeni hizmet binalarının yükseleceğini ve dev yatırımların yapılacağını söyledi.

Kula Belediye Meclisi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında yapıldı. Başkan Tosun yaptığı açılış konuşmasında; 2017 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakmak üzere olduklarını belirterek, "2018 yılının; ailelerimize, sevdiklerimize ve değerli vatandaşlarımıza birlik, beraberlik ve mutluluklar getirmesini diliyorum. 2017 yılında Kula'da gerçekleştirdiğimiz projelerin devamını 2018 yılında bitireceğiz ve yeni yılda daha nice projelerin temelini atacağız" diyerek yeni yıl müjdesini verdi.

Kula Belediyesi ek hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda, Kula Belediyesi Denetim Komisyonu'na üye seçimi gizli oy ile yapıldı. Oylama sonucunda Denetim Komisyonu Üyeliğine, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Tuncay Ergün, İlyas Macun ve Mehmet Kavas seçilirken, Adalet Kalkınma Partisi'nden Akile Akdemir ve Ahmet Köselecioğlu seçildi.

2018 yılının ilk meclis toplantısının ikinci oturumu ise 8 Ocak Pazartesi günü olarak belirlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kula Belediye Meclisi 2018 Yılının İlk Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement