Kültür ve Turizm Bakanı Günay Van'da (4) - Son Dakika
Güncel

Kültür ve Turizm Bakanı Günay Van'da (4)

Kültür ve Turizm Bakanı Günay Van\'da (4)

Van'da bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Van Merkez'de önce 'Tahir Paşa' konteyner kente giderek burada depremzedeleri ziyaret etti.

07.01.2012 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür VE TURİZM BAKANI GÜNAY Van'DA (4)

BAKAN GÜNAY DEPREMZEDELERLE EYVAH EYVAH 2'Yİ İZLEDİ

Van'da bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Van Merkez'de önce 'Tahir Paşa' konteyner kente giderek burada depremzedeleri ziyaret etti. Bir konteynere misafir olan Bakan Günay, çay içip depremzede aile ile sohbet etti. Konteyner kenti gezdiği sırada depremzedeler tarafından önü kesilen Bakan Günay, sorunlarını dinleyip, çözüm için de yanındaki bürokratlara talimatlar verdi.

ELVan OKULLU OLUYOR

Tahir Paşa konteyner kentinden ayrılan Bakan Günay, İl Kültür Müdürlüğü'nün bahçesinde bulunan ve depremde hasar gören tiyatro binasında incelemelerde bulundu. Günay, İl Kültür Müdürlüğü bahçesinde kurulan çadırları da gezerek burada kalan depremzedelerle sohbet etti. Bu arada Bakan Günay'ın yanına gelen 16 yaşındaki Elvan Kılıç, 'Korkudan evimize giremiyoruz, burada çadırlarda kalıyoruz. Konteyner istiyoruz' dedi. Bunun üzerine Bakan Günay, 'Sen ne akıllı kızsın, okuyor musun?' sorusuna Elvan Kılıç, 'Hayır, ortaokulu bitirdikten sonra okumadım' cevabı verdi. Bakan Günay, hemen yanında bulunan Vali Yardımcısı Atay Uslu'ya dönerek, "Hemen ilgileniyoruz. Elvan'ın okuması için ne gerekiyorsa yapın" talimatını verdi. Çadır önünde oynayan 3 yaşındaki Muhammet Tulun'un yanına da giden Bakan Günay, çocuğun gösterdiği oyuncak arabayı da alarak kısa süre onunla birlikte oynadı. Bakan Günay, bir yaşındaki Ersin Tulun'u ise kucağına alarak sevdi.

EYVAH EYVAH 2'Yİ İZLEDİ

Bakan Günay, daha sonra Et Balık Kurumu'nun bahçesinde kurulan Çadırkent'e geçti. Burada sosyal etkinlik çadırına geçen Bakan Günay, depremzedelerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Depremzedelerle sohbet eden Bakan Günay, ardından depremzedelerle birlikte önce Van'ı tanıtan filmi, ardından da Eyvah Eyvah-2 sinema filmini izledi. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kültür ve Turizm Bakanı Günay Van'da (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement