Kumluca Adrasan'ı Keşfediyor" Doğa Yürüyüşüne Bin Kişi Katıldı - Son Dakika
Güncel

Kumluca Adrasan'ı Keşfediyor" Doğa Yürüyüşüne Bin Kişi Katıldı

Görüntü Dökümü : Görüntü Dökümü : Vatandaşların Cumhuriyet Meydanı'nda toplanması Adrasan sahiline yürüyen vatandaşlar Yürüyenler için kurulan sofra Yürüyüşe katılanlarla röportaj Yemekte dua edilmesi Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın konuşması Toplu fotoğraf çekimi Kumluca Belediyesi ve Adrasan Mahallesi Muhtarlığı tarafından organize edilen "Kumluca Adrasan'ı Keşfediyor" doğa yürüyüşüne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

09.01.2016 19:11

Görüntü Dökümü :

Görüntü Dökümü :

Vatandaşların Cumhuriyet Meydanı'nda toplanması

Adrasan sahiline yürüyen vatandaşlar

Yürüyenler için kurulan sofra

Yürüyüşe katılanlarla röportaj

Yemekte dua edilmesi

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın konuşması

Toplu fotoğraf çekimi Kumluca Belediyesi ve Adrasan Mahallesi Muhtarlığı tarafından organize edilen "Kumluca Adrasan'ı Keşfediyor" doğa yürüyüşüne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Adrasan Mahallesi Muhtarlığı tarafından organize edilen "Kumluca Adrasan'ı Keşfediyor" doğa yürüyüşü, Cumhuriyet Meydanı'ndan başladı. Otobüslerle Adrasan Mahalle meydanına ulaşan yürüyüşçüleri Adrasan Mahalle Muhtarı Nail Aksoy ve mahalle sakinleri davul zurna ile karşıladı.

Yürüyüşe Kaymakam Polat Kara, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Karaaslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Mahalle meydanından yaklaşık 7 kilometrelik yolu yaya olarak yürüyerek Adrasan sahiline ulaşan vatandaşlara burada Adrasanlı kadınlar tarafından hazırlanan bazlama, pişi, peynir, zeytin ve çaydan oluşan kahvaltılık ikram edildi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, burada yaptığı konuşmada, halkın birlik be beraberlik içinde olması, insanların kaynaşması amacıyla başlattıkları doğa yürüyüşünü bugün, "Kumluca Adrasan'ı Keşfediyor" adıyla Adrasan'a gerçekleştirdikleri söyledi.

Keşif yürüyüşüne katılımdan ve Adrasan halkının misafirperverliğinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çetinkaya, "Keşif yürüyüşlerini başlatırken halkımız bu vesileyle bir araya gelsin, ilçemizin güzelliklerini tanısın istemiştik. Bugüne kadar çeşitli mahallelerimize keşif yürüyüşlerimizi gerçekleştirdik, ancak en yoğun katılım bugün buraya oldu. Ben yürüyüşümüze katılan vatandaşlarımıza ve bizleri burada misafirperverlikleriyle ağırlayan Adrasan halkımıza yürüyüşe katılanlar adına teşekkür ediyorum" dedi.

Adrasan Mahalle Muhtarı Nail Aksoy da bu ayki keşif yürüyüşünün Adrasan'a yapılmasından mutluluk ve gurur duyduklarını, insanların farklı yerleri tanıması ve kaynaşması açısından bu tür organizasyonların daha fazla yapılmasını istediklerini söyledi.

Kumluca Adrasan\'ı Keşfediyor" Doğa Yürüyüşüne Bin Kişi Katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca Adrasan'ı Keşfediyor' Doğa Yürüyüşüne Bin Kişi Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement