Kütahya'da Yaya Devriye Ekipleri Tarafından 184 Şahıs ve 14 Araç Kontrol Edildi - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Yaya Devriye Ekipleri Tarafından 184 Şahıs ve 14 Araç Kontrol Edildi

Kütahya\'da Yaya Devriye Ekipleri Tarafından 184 Şahıs ve 14 Araç Kontrol Edildi

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yaya devriye ekipleri tarafından Atatürk Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, Meydan Mahallesi, Fuatpaşa Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Osmanlı Caddesi, Merkez Sokak ve bağlı sokaklarda yapılan çalışmalarda, 184 şahıs ve 14 aracın sorgusu, GBT kontrolü ve denetimi yapıldı. Çalışmalar sonucunda 2 aranan şahıs yakalandı, 4 adet kesici alet ele geçirilen şahsa idari yaptırım uygulandı ve 1 yoklama kaçağı şahsa gerekli tebligat yapıldı.

21.10.2023 09:20

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yaya devriye ekiplerince 184 şahıs, 14 aracın sorgusu, GBT kontrolü ve denetimi yapıldığı bildirildi.

Resmi Ekipler Amirliğine bağlı yaya devriye görevlileri tarafından Atatürk Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, Meydan Mahallesi, Fuatpaşa Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Osmanlı Caddesi, Merkez Sokak ve bağlı sokaklarda yapılan çalışmalarda,184 şahıs ve 14 aracın sorgusu, GBT Kontrolü ve denetimi yapıldı. 2 aranan şahıs yakalandı. 4 adet kesici alet ele geçirilen şahsa idari yaptırım uygulandı. 1 yoklama kaçağı şahsa gerekli tebligat yapıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Yaya Devriye Ekipleri Tarafından 184 Şahıs ve 14 Araç Kontrol Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement