Lağım çukuruna düşen çocuğu, annesi kollarından tutarak saniyeler içinde kurtardı - Son Dakika
Güncel

Lağım çukuruna düşen çocuğu, annesi kollarından tutarak saniyeler içinde kurtardı

Rusya'da annesiyle birlikte parkta yürüyen çocuk rögar kapağı ters dönünce çukura düştü. Olaya hemen müdahale eden anne, küçük çocuğu kollarından tutarak saniyeler içinde çukurdan çıkardı.

25.10.2019 10:16  Güncelleme: 11:15

Rusya'da annesiyle birlikte parkta yürüyen çocuk rögar kapağı ters dönünce çukura düştü. Olaya hemen müdahale eden anne, oldukça derin olan çukura uzanarak, küçük çocuğu, parkta bulunan diğer kişilerin yardımıyla kollarından tutup saniyeler içinde düştüğü çukurdan çıkardı.

Lağım çukuruna düşen çocuğu, annesi kollarından tutarak saniyeler içinde kurtardı

RÖGAR KAPAĞI TERS DÖNDÜ, KÜÇÜK ÇOCUK ÇUKURA DÜŞTÜ

Rusya'ya bağlı Tataristan'ın başkenti Kazan'da bir parkta yürüyüş yapan anne, 3 yaşındaki çocuğunu bebek arabasından indirerek yürümeye başladı. Anne kaldırımda bebek arabasını iterek yürürken çocuk ise çimenlerin üzerinden yürümeye devam etti. Tam bu sırada çocuk çimlerin arasındaki rögar kapağına bastı. Kapak bir anda ters dönünce çocuk kuyuya düştü. Çocuğu kuyuya düşen anne ise hemen rögar kapağını kaldırarak çocuğunu kuyudan çıkarmaya çalıştı.

Lağım çukuruna düşen çocuğu, annesi kollarından tutarak saniyeler içinde kurtardı

ANNENİN, ÇOCUĞUNU KURTARDIĞI O ANLAR KAMERADA

Oldukça derin olan çukura uzanan anne, çocuğunu çukurdan kollarını tutarak çıkardı. Bu sırada parkta bulunan kadınlar da annenin yardımına koştu. Yaşanan olay kameralar tarafından kaydedilirken çocuğun olaydan yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Görüntülerin yayılmasıyla birlikte başlayan soruşturmanın detaylarında ise annenin hızlı davranması sayesinde çocuğun hayatının kurtulduğu, ihmalin bulunduğu gerekçesiyle birçok yetkilinin ifadesinin alındığı açıklandı.

Lağım çukuruna düşen çocuğu, annesi kollarından tutarak saniyeler içinde kurtardı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lağım çukuruna düşen çocuğu, annesi kollarından tutarak saniyeler içinde kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • taze hukukçu-rose: Anne olmak.. 9 0 Yanıtla
  • Hmm : Yolda yürürken çocuğumu rogar kapaklarına bastirmiyorum dediğimde abartiyorsun diyen arkadaşlarım aklıma geldi. Rabbim evladını sana bağışlasın güzel anne. O kadar dikkatli ki kendisi kaldırım kenarında çocuğu çim üzerinde yürüyor gözü de hep üstünde ama aksilik yine de gerçekleşiyor. Dahası bunun adı ihmal. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Büyük geçmiş olsun 7 0 Yanıtla
  • Ilkin Ertunc: koskoca logar kapağını tek hamlede fırlattı. Anne olmak böyle bişey. 4 0 Yanıtla
  • Karadelik: Deliğine nasıl düşmüş çocuk 0 2 Yanıtla
  • Tomarzalı: uff iyiki derin değilmiş :( 2 0 Yanıtla

Advertisement