Lola Marsh Wishing Girl - Son Dakika
Güncel

Lola Marsh Wishing Girl

Lola Marsh Wishing Girl

Grup üyeleri Gil Landau ve Yael Shoshana Cohen'in ortak arkadaşlarının bir partisinde sıkılıp müzik hakkında sohbet etmeleriyle grubu kurma fikri ortaya çıktı.

05.09.2017 16:52  Güncelleme: 16:59

Tel-Aviv merkezli ikili, pop folk türünde 2016 yılının en büyük çıkışlarından birini yaptıkları albümleri "You're Mine" ile fark edildiler. "Sirens" ve "You're Mine" isimli single parçaları Spotify üzerinde başta ABD'de olmak üzere on milyon dinlenme sayısına ulaştı. Medya ve dinleyiciler tarafından aynı derecede başarılı bulunan bir Avrupa festival turundan sonra hayranları sabırsızlıkla bir sonraki projelerini bekliyor.

Akılda kalıcı yeni single parçaları "Wishing Girl" ile Lola Marsh'ın yeni albümü beklentileri aşıyor. Yael Shoshana Cohen ve Gil Landau çok etkilendikleri Bon Iver, Fleet Foxes, Nick Drake, Sufjan Stevens ve Edith Piaf gibi sanatçılardan öğrendiklerinin üzerine kendi tarzlarını ekleyerek bu sezonun en güzel parçasını bestelediler.

"Wishing Girl" parçasının Ori Toledano & Gil Landau tarafından hazırlanan remix versiyonu dijital müzik servislerinde müzikseverler ile buluştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lola Marsh Wishing Girl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement