"Lütfü Paşa" Mehmet Özgür'ün Annesi Sağlığına Kavuştu - Son Dakika
Güncel

"Lütfü Paşa" Mehmet Özgür'ün Annesi Sağlığına Kavuştu

"Lütfü Paşa" Mehmet Özgür\'ün Annesi Sağlığına Kavuştu

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Lütfü Paşa karakteriyle tanınan Antalya'lı tiyatro oyuncusu Mehmet Özgür'ün 68 yaşındaki annesi Elmas Özgür, Medical Park Antalya Kalp Hastanesi'nde gerçekleşen operasyonla sağlığına kavuştu.

09.07.2013 18:07

Diyabetik hastası olan Elmas Özgür'ün, rahatsızlanması sonucu hastaneye getidiklerini belirten Mehmet Özgür, yapılan tetkikler sonucunda annesine hipoglisemi teşhisi konulduğunu ve doktorların, kalp damarlarının yüzde 90'ının tıkalı olması sebebiyle, annesinin by-pass ameliyatı olması gerektiğinin söylendiğini belirtti.

Daha sonra vakit kaybetmeden annesini Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'ne getiren tiyatro sanatçısı Mehmet Özgür, Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Okutan'dan yapılacak operasyon hakkında geniş çaplı bilgi aldı. Elmas Özgür'e gerekli testlerin yapılmasının ardından, önce kangren olan bölgelere müdahale edildi. Daha sonra ise gerçekleşen by-pass ameliyatı ile 68 yaşındaki Özgür, sağlığına kavuştu.

Sorunsuz geçen operasyonun ardından başta Prof. Dr. Okutan ve ekibi olmak üzere hastane çalışanlarına teşekkür eden tiyatro sanatçısı Özgür, "Annem sağlığına kavuştu. Aklım hep ondaydı. Artık gönlüm rahat diyerek Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'ne" teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Lütfü Paşa' Mehmet Özgür'ün Annesi Sağlığına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement