Madde Bağımlılığı ve Korunma Yöntemleri" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Madde Bağımlılığı ve Korunma Yöntemleri" Etkinliği

Madde Bağımlılığı ve Korunma Yöntemleri" Etkinliği

İstanbul Emniyet Müdürü Altınok'un eşi Gülhan Altınok: "Uyuşturucu kullanımında gençler ön planda olduğu için ilk olarak öğrencileri bilgilendiriyoruz, velilere yönelik çalışmalar da yapacağız"

02.10.2014 14:04  Güncelleme: 16:45

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, uyuşturucu kullanımında gençler ön planda olduğu için ilk olarak öğrencileri bilgilendirdiklerini belirterek, velilere yönelik çalışmalar da yapacaklarını kaydetti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce yürütülen "Biz Siz Olmadan Olmaz Projesi" kapsamında, Güngören Ergün Öner-Mehmet Öner Anadolu Lisesi'nde "Madde Bağımlılığı ve Korunma Yöntemleri" başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok'un himayelerinde gerçekleştirilen konferansa, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Leman Süheyla Soylu, Güngören İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Karaman, Eğitim Şube Müdürü Atalay Bahar ve okulun müdürü Mehmet Nezir Eryarsoy da katıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli başkomiser Uğur Evcin, öğrencilere uyuşturucu madde bağımlılığı ve korunma yöntemlerine ilişkin bilgi verdi.

Etkinlikte konuşan Gülhan Altınok, öğrencilerin kendisini abla ya da teyzeleri olarak görebileceğini ifade ederek, öğrencilerden başlarına uyuşturucu maddeyle ilgili bir problem geldiğinde "uçuyorum sandım, meğer düşüyormuşum" demeden önce öğretmenleri aracılığıyla kendileriyle irtibat kurmalarını istedi.

Basın mensuplarına açıklama yapan Altınok, uyuşturucuyla mücadele kapsamında İstanbul'un tüm okullarında çalışma yapacaklarını dile getirdi.

Çalışmalarda İstanbul emniyetinin tüm birimlerinin yanı sıra belediyelerin de aktif olarak yer alacağını vurgulayan Gülhan Altınok, "Uyuşturucu kullanımında gençler ön planda olduğu için ilk olarak öğrencileri bilgilendirdik. Velilere yönelik de çocuklarını koruma ve onları bilgilendirme çalışmaları yapacağız" diye konuştu.

Altınok, ailelerden en başta çocuklarının en yakın arkadaşı olmalarını ve evlatlarının arkadaş çevrelerini iyi tanımalarını istedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Madde Bağımlılığı ve Korunma Yöntemleri' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement