Mahalle Buluşmaları - Son Dakika
Güncel

Mahalle Buluşmaları

Mahalle Buluşmaları

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Abdullahpaşa ve Cumhuriyet Mahalleleri sınırları içinde yer alan Haksen 3.Etap Toki sakinleriyle bir araya geldi.

25.10.2017 16:02  Güncelleme: 16:09

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Şehri birlikte yöneteceğiz" ilkesi doğrultusunda sürdürdüğü mahalle toplantılarına Abdullahpaşa ve Cumhuriyet Mahallesi'nde devam etti.

Başkan Yanılmaz, Abdullahpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, mahallenin sorunlarını ve eksiklerini birinci ağızdan dinledi.

Toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz'ın yanı sıra Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fethi Ayaz, Abdullah Paşa Mahallesi Muhtarı Yavuz Köse ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fethi Ayaz, mahalle sorunlarını rahatlıkla Başkan Mücahit Yanılmaz ile paylaşabildiklerini ve imkânlar doğrultusunda bu sorunları büyük ölçüde çözüme kavuşturduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a hizmetlerinden dolayı mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum diyen Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Fethi Ayaz, Başkanımızdan aldığımız destek ile mahallemize çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

"Başkan Mücahit Yanılmaz, hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemedi" diyen Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarı Yavuz Köse ise yaptığı konuşmada, Başkan Yanılmaz'ın şehre gözle görünür bir çok faydasının olduğunu ve Abdullahpaşa Mahallesi için yapmış olduğu çalışmaları da mahalle sakinlerinin takdirle karşıladığını belirterek Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

"SİZLERİN RAHATI VE HUZURU TEK ÖNCELİĞİMİZDİR"

Abdullahpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise yaptığı konuşmada, bu şehre hizmet etmek üzere var olduklarını Elazığ Belediyesi'ni yönetirken bu şehirdeki vatandaşlarımızın huzurunun olmazsa olmazı olduklarını belirtti.

"Bulunduğumuz yer, makam itibariyle bu şehrin dört bir tarafındaki problemleri çözmek en büyük görevimizdir." diyen Başkan Mücahit Yanılmaz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü.

"Biz çalışmaktan bıkmayacağız. Bu can bu tende durdukça Elazığımız'a hizmet etmekten geri adım atmayacağız. Ben çalıştıkça keyif alıyorum, çalıştıkça mutlu oluyorum, hizmet ettikçe mutlu oluyorum. Yapılan hizmetleri gördükçe ve yapılan hizmetlerden dolayı da sizlerin yüzü tebessüm ettikçe ben bir başka mutlu oluyorum."dedi.

Konuşmaların ardından Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Abdullahpaşa ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi ve çözüm için ilgili Başkan yardımcılarına, birim müdürlerine talimatlarını vererek çalışmaları başlattı.

Bir süre mahalle sakinleriyle incelemelerde bulunan Başkan Yanılmaz, vatandaşların daveti üzerine ev ziyareti gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement