Manas Evleri Elazığ'da - Son Dakika
Güncel

Manas Evleri Elazığ'da

Manas Evleri Elazığ\'da

Manas Evleri Malatya, Adıyaman'dan sonra Elazığ'da da konut satışlarına başladı.

04.09.2012 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'ın en sağlam zemininde başlayan inşaatta 1.000 daire yapılacağını bildirildi. Bu konuda bir açıklama yapan Manas Evleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Öztürk, "Hayallerimizi ve umutlarımızı zenginleştirecek yaşam alanlarımızı ruh oluşum ocaklarına çevirmiş olmanın hazzı ile Elazığ'da inşaatlarımıza başladık. Kentsel dönüşüm projelerinin öne çıktığı bu günlerde, özel sektör olarak sadece devletten beklentinin yanlış olduğunu düşünen bir iradeyi ortaya koymak suretiyle ülkemize büyük katkıda bulunmuş olacağımızı düşünüyoruz. Yaşamdan beklentisi yüksek olan Elazığ'lı ailelerimizle birlikte ''Yeni bir Dünya'' şarkısını söyleyeceğimiz yeni bir şehir kuruyoruz" dedi.

Manas Evleri Malatya, Adıyaman'dan sonra Elazığ'da da konut satışlarına başladı. Elazığ'ın en sağlam zemininde başlayan inşaatta 1.000 daire yapılacağını bildirildi. Bu konuda bir açıklama yapan Manas Evleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Öztürk, "Elazığ, bölgemizde en hızlı gelişen ve konut ihtiyacı olan illerimizden birisi. Yaptığımız ar-ge çalışmaları sonucuna göre en çok talep edilen daire m2 ve özelliklerinde konut üretmeye başlıyoruz. Projemizde 4 ayrı konut üreteceğiz. 140 m2 ile 225 m2 arasında oturum alanları olan, sosyal tesislerle en yüksek beklentilere cevap verebilecek, insana verilen değerin en üst düzeyde olduğu konutların satışına başladık. Hemen tapu teslim satışlarımız bugünden itibaren başlanıyor ve 18 ay içerisinde de evleri teslim edeceğiz" dedi.

Site içersin de yeşil alanlar, yüzme havuzları, spor ve yürüyüş alanları, kafeler, otopark, fitness salonu, sauna, hobi ve toplantı salonu, çocuk oyun parkları ve çardak gibi bir çok sosyal donatıyı bir arada sunacaklarını da anlatan Öztürk, "Günümüzde konut sektörü büyük bir gelişim göstermektedir. Büyüyen şehirlerde beklenti ve ihtiyaçların her geçen gün değiştiğini görüyoruz. İnsanların konuttan beklentisi ve istekleri, zamanın yaşam standartlarının gereklerine göre şekillenmektedir. Akıl, kalp ve çevresel beklenti üçgeninde yorulan insanımızın adını koymakta zorlandığı projelerin üretilmesi ve sunuma hazırlanırken çetrefilli ve ulaşılması zor bir durumdan kurtarılması tabiidir.

Günümüz insanının yoğun bir iş stresiyle hemhal olduğunu düşündüğümüzde, insanlar için önem arz eden evlerin rehabilitasyon alanları olduğu unutulmamalıdır. Çağımızın ihtiyaç ve beklentilerini en üst düzeyde tutacak, yazlık ev ihtiyacı duymaksızın dört mevsim huzur içinde yaşama imkânı sunan projeleri, keyfiyetten taviz vermeden abartısız fiyatlarla ulaşılabilir hale getirmek çok elzemdir" şeklinde konuştu.

Öztürk, "Bu güne geldiğimizde insanın duygularından haberdar olan bir yapıya ihtiyaç her zamankinden çok daha fazladır. Ülkemizin bu hızlı gelişiminden nasibini alması gereken şehirler olduğunu düşündüğüm, Malatya, Elazığ, Adıyaman gibi kentlerimizin sosyo ekonomik durumunu ve beklentimizi hesaba katarak geleceğe hazırlamak lazımdır. Bütün kurumlar ticari kaygılar gözetmeksizin istişare mekanizmalarını işletmek suretiyle bölgenin potansiyel gücüne ve iradesine layık projeler hazırlamaları gerekmektedir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manas Evleri Elazığ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement