Manisa'da kafa kafaya çarpışan kazada 2 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Manisa'da kafa kafaya çarpışan kazada 2 kişi hayatını kaybetti

Manisa\'da kafa kafaya çarpışan kazada 2 kişi hayatını kaybetti

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, karşı şeride geçen bir otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada Güngör ve Hatice Gaga çifti hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı. Kazanın ardından trafik bir süreliğine kilitlendi.

06.01.2024 21:55  Güncelleme: 21:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA'nın Şehzadeler ilçesinde, karşı şeride geçen otomobilin hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştığı kazada Güngör (50) ve eşi Hatice Gaga (43) yaşamını yitirdi, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında İzmir- İstanbul Otoyolu'nun Manisa Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki Yeni Garaj Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Güngör Gaga yönetimindeki 45 AJV 041 plakalı otomobil, Akhisar istikametine doğru seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu refüjü aşıp karşı şeride geçti. Otomobil, Manisa istikametine doğru seyir halinde olan Naim Bozkurt (43) yönetimindeki 06 APU 78 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, otomobil sürücüsü Güngör Gaga ve arka koltukta oturan eşi Hatice Gaga'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan hafif ticari araç sürücüsü Bozkurt ise sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Trafiğin kilitlendiği Akhisar- Manisa istikameti, kazaya karışan araçların çekici ile kaldırılmasının ardından, normale döndü.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da kafa kafaya çarpışan kazada 2 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement