Manisa'da Okullar Çiçek Açıyor - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Okullar Çiçek Açıyor

Manisa\'da Okullar Çiçek Açıyor

Manisa Belediyesi'nin Okullar Hayat Olsun Projesi'ne desteği devam ediyor.

21.02.2013 11:17

Bu çerçevede daha önce duvarları yenilenen, ışıklandırmaları ve asfaltlama çalışmaları yapılan okullarda şimdi de yeşillendirme çalışmaları başladı. Öğrencilerin daha iyi ortamlarda eğitim almalarını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmaların ilk olarak Murat Germen İlköğretim Okulu'nda başladığını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, uygulamanın diğer okullara da yayılacağını söyledi.

Manisa Merkezde bulunan okulların çevre duvarlarının yenilenmesi, ferforje demirlerin takılması, ışıklandırmaları ve asfaltlama çalışmalarını tamamlayan Manisa Belediyesi, okullarda yeşillendirme çalışması başlattı. Çalışmaların Okullar Hayat Olsun Projesi çerçevesinde yürütüldüğünü belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmamıza ilk olarak Murat Germen İlköğretim Okulu'nda başladık. Önümüzdeki günlerde bütün okullarda bu çalışmayı yapacağız. Öğrencilerimizin eğitimlerine sağlıklı ve güzel bir ortamda devam edebilmeleri amacıyla bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" dedi.

Öğrencilerimiz Sahip Çıkmalı

Park ve Bahçe Müdürü Serpil Çakır'da okullarda yaptıkları yeşillendirme çalışmalarının bakımını kendi ekiplerinin yapacağını söyledi. Okul bahçelerinin temizliğini de belli aralıklarla yapacaklarının altını çizen Çakır, "Burada okul yönetimlerimize ve öğrencilerimize de büyük görevler düşüyor. Okullarda yaptığımız yeşillendirme çalışmalarıyla birlikte, değişik türde ki ağaçları da okullarımıza dikeceğiz. Öğrencilerimiz dikilen ağaçlara ve yapılan çalışmalara sahip çıkmalılar" diye konuştu.

Okul Yönetiminden Manisa Belediyesine Teşekkür

Murat Germen İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Yusuf Özgün, okullarına yapılan destekler nedeniyle Manisa Belediyesi'ne teşekkür etti. Okullarının yapılan hizmetler sayesinde daha da güzelleştiğini ifade eden Özgün, "Başta Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere, bizlere her türlü desteği veren müdürlüklere teşekkür ediyorum. Okulumuzun bütün eksiklikleri kısa zamanda giderildi. Bugünde okulumuza güzel bir yeşil alan kazandırıldı. Okullara gerçekten çok büyük destek veriliyor. Sadece bizim okulumuzun değil, Manisa'da ki bütün okulların çehresi değişti. Eğitime katkılarından dolayı Manisa Belediyesi'ni kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa'da Okullar Çiçek Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement