Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesinde esnafı ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesinde esnafı ziyaret etti

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesinde esnafı ziyaret etti

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesinde taksi ve minibüs durağını ve esnafı ziyaret etti, hastanede incelemelerde bulundu. Akkoyun, taksi ve minibüs durağındaki esnafla bir araya gelerek Mardin'in ulaşımında önemli bir hizmet yaptıklarını belirtti. Daha sonra Nur Mahallesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Akkoyun, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesini de ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

19.01.2024 14:27  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesinde taksi ve minibüs durağını ve esnafı ziyaret etti, hastanede incelemelerde bulundu.

Vali Akkoyun, Artuklu ilçesinde faaliyet gösteren taksi ve minibüs durağındaki esnafla bir araya geldi.

Şoförlerin Mardin'in ulaşımında önemli bir hizmet yaptığını belirten Akkoyun, daha sonra Nur Mahallesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesini de ziyaret ederek incelemelerde bulunan Akkoyun, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz'dan bilgi aldı.

Vali Akkoyun, hasta ve hasta yakınlarına "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesinde esnafı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement