Marmara Ereğlisi'ndeki Sahiller Tatilcilerle Doldu - Son Dakika
Güncel

Marmara Ereğlisi'ndeki Sahiller Tatilcilerle Doldu

Günübirlik tatil için yakın alternatifler arasındaki Marmara Ereğli'sine bağlı Sultanköy sahili, 3 günlük bayram tatilinde doldu, taştı.

26.06.2017 13:37  Güncelleme: 14:39

İstanbul'a yakınlığı nedeniyle tercih edilen Tekirdağ'ın Marmara Ereğli İlçesi'ne bağlı Sultanköy Mahallesi'ndeki sahil, tatilcilerle doldu, taştı. Sıcak havadan bunalan tatilciler, denize girerek serinledi.

SAHİLLER DOLDU TAŞTI

Marmara Denizi'ne kıyısı olan Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'ne bağlı Sultanköy Beldesi sahilleri 3 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle doldu. Hava sıcaklığının 30 dereceyi aştığı beldede tatilciler sabahın erken saatlerinden itibaren denizin keyfini çıkarmak için sahillere akın etti.

Marmara Ereğlisi'ndeki Sahiller Tatilcilerle Doldu

"OLDUKÇA YOĞUN BİR GÜL YAŞIYORUZ"

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı CHP'li İbrahim Uyan, bayram tatili nedeniyle yoğunluk olduğunu belirterek, "Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bir de buna bayram tatili eklenince vatandaşlar bayramlaşmalarını yapıp hemen sahillere akın etti. Şu an için oldukça yoğun bir gün yaşıyoruz. Ben vatandaşlarımızdan özellikle şunu istiyorum; Lütfen çevremizi temiz tutalım" dedi.

Marmara Ereğlisi'ndeki Sahiller Tatilcilerle Doldu

Marmara Ereğlisi\'ndeki Sahiller Tatilcilerle Doldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmara Ereğlisi'ndeki Sahiller Tatilcilerle Doldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement