Marmaris - Osmanlı Torunu, Ambulans Helikopterle İstanbul´A Nakledildi - Son Dakika
Güncel

Marmaris - Osmanlı Torunu, Ambulans Helikopterle İstanbul´A Nakledildi

Marmaris - Osmanlı Torunu, Ambulans Helikopterle İstanbul´A Nakledildi

Muğla'nın Marmaris İlçesi Ahu Hetman Hastanesi'nde Tedavi Altında Tutulan Osmanlı Soyundan Osman Nabi Osmanoğlu, Helikopter Ambulans ile İstanbul'a Nakledildi.

10.06.2010 17:32

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi Ahu Hetman Hastanesi'nde tedavi altında tutulan Osmanlı soyundan Osman Nabi Osmanoğlu, helikopter ambulans ile İstanbul'a nakledildi.

1918 doğumlu Osman Nami Osmanoğlu, 2 Haziran Çarşamba günü ailesi tarafından Hisarönü Köyü'ndeki yazlık evlerinden kalp şikayetiyle Ahu Hetman Hastanesi'ne getirildi. Yapılan ilk müdahale ve tetkiklerin ardından kalp yetmezliği teşhisi konulan Osmanoğlu Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

Osmanoğlu'nun durumu ile ilgili açıklama yapan Ahu Hetman Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Özcan Özkumova, hastanın kalp şikayetiyle hastaneye geldiğini, genel durumunun ilk güne oranla daha iyi ve nispeten stabil olduğunu söyledi. Hastanın takip ve tedavisinin uzun süre devam etmesi gerektiğini vurgulayan Dr. Özcan Özkumova, hastanın yakınlarının isteği üzerine, helikopter ambulans ile İstanbul Siyami Ersek Hastanesi'ne nakledildiğini belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris - Osmanlı Torunu, Ambulans Helikopterle İstanbul´A Nakledildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement