Marmaris'te Huzur Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Huzur Uygulaması

Marmaris\'te Huzur Uygulaması

Muğla'nın Marmaris İlçesi Emniyet Müdürlüğü, yazın sıklıkla yaptığı, 'Huzur arttırma ve bilinçlendirme' uygulamasına kışın da devam ediyor.

16.02.2013 11:43

Muğla'nın Marmaris İlçesi Emniyet Müdürlüğü, yazın sıklıkla yaptığı, 'Huzur arttırma ve bilinçlendirme' uygulamasına kışın da devam ediyor. Haftanın üç günü yapılan uygulamalarda, 325 araç ile 879 kişi ve 30 işyeri denetlendi.

Marmaris İlçesi Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı resmi ve sivil ekipler ilçede huzurun artması ve yaşayanların bilinçlendirilmesi için yaz aylarında yaptığı uygulamaya kışın da devam ediyor. Haftanın üç günü 12 saat süreyle yapılan uygulamalarda, kontrolden geçirilen Marmarislilere çeşitli konularda bilgi verilirken, işyeri sahipleri de kapalı alanlarda sigara içilmemesi hakkında uyarılıyor. Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya'nın da katıldığı uygulamalarda, 879 kişi kimlik kontrolünden geçti, 325 aracın plakası sorgulanıp şüpheli görülenlerde arama yapıldı, ayrıca 30 işyerinde de kapalı alanda sigara içilip içilmediğine bakıldı. Araç sürücüleri, trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılırken, 8 alkollü sürücünün ehliyetine el konuldu, 41 sürücüye de ceza yazıldı. Öte yandan, çeşitli suçlardan aranan 3 kişi yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürü Sarıkaya, "Amacımız ilçemizde hakim olan huzurun bozulmamasını ve daha da artmasını sağlamak. Bu nedenle hem yaz aylarında hem de kış aylarında sık uygulamalar yapıyoruz. Vatandaşlarımızı ve işletme sahiplerini kurallar hakkında uyarıyoruz. Vatandaşlarımız da uygulamalardan memnuniyetini her fırsatta dile getiriyor" dedi. - Muğla/ Marmaris

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Huzur Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement