Meclis, Tarihi Evlerin Kiraya Verilmesini Tartıştı - Son Dakika
Güncel

Meclis, Tarihi Evlerin Kiraya Verilmesini Tartıştı

Meclis, Tarihi Evlerin Kiraya Verilmesini Tartıştı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı ikinci birleşim gündemiyle toplandı.

11.02.2015 12:10

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Binasında bir araya geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Salonu'ndaki oturuma Meclis Başkanı Ahmet Kaytan başkanlık yaptı. Toplantıda imar komisyonuna havale edilen konular ve imar komisyonunda kabul edilen konuların raporları ele alındı.

Toplantıda daha sonra gündem maddelerine geçildi. Bey Kapısı'nda bulunan iki tane eski Urfa evi ile Haleplibahçe'de bulunan bir evin kiraya verilebilmesi için encümene 10 yıla kadar kiralama yetkisi verilmesi konusu tartışılan konu oldu.

Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, maddede tam olarak açıklayıcı bilgi olmadığını söyledi. Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yusuf Aktaşoğlu da kiralama yapılırken bu bölgede bulunan tarihi dokuya dikkat edilmesi gerektiğini kaydetti. Daha sonra AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Grubu Başkanı Nihat Kılıç, yetkinin 7 yıla indirilmesini talep ettiklerini dile getirdi. Söz konusu madde oy birliğiyle imar komisyonuna havale edildi. Meclis, bugün yeni gündem maddeleriyle yeniden toplanacak.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Meclis, Tarihi Evlerin Kiraya Verilmesini Tartıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement