Medicana Sivasspor'da Kupa Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Güncel

Medicana Sivasspor'da Kupa Maçı Hazırlıkları Başladı

Medicana Sivasspor\'da Kupa Maçı Hazırlıkları Başladı

Medicana Sivasspor'da kupa maçı hazırlıkları başladı Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda yer alan Medicana Sivasspor, çarşamba günü deplasmanda oynacağı Gaziantespor maçının hazırlıklarına başladı.

25.01.2015 18:33

Medicana Sivasspor'da kupa maçı hazırlıkları başladı

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda yer alan Medicana Sivasspor, çarşamba günü deplasmanda oynacağı Gaziantespor maçının hazırlıklarına başladı.

Ligin 17'inci haftasında oynadığı Trabzonspor maçından 3-1 mağlup ayrılan Medicana Sivasspor, rotasını kupaya çevirdi. Teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde kupa maçı hazırlıklarına başlayan kırmızı-beyazlılar, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmana düz koşu ile başladı. Futbolcular çalışmalarını daha sonra iki grup halinde sürdürdü. Trabzonspor maçının ilk 11'inde forma giyen birçok futbolcu ayak tenisi oynadı. Diğer oyuncular ise topla ısınma ve pas çalışması yaptıktan sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Maçı sık sık durduran Teknik Direktör Yalçın, oyuncularına çeşitli taktikler verdi. Antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Hafif sakatlıkları bulunan John Utaka ile Musa Sinan Yılmazer ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Medicana Sivasspor'da Kupa Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement