Medya Doktoru İş ve Yayın Hayatına Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Medya Doktoru İş ve Yayın Hayatına Başlıyor

Medya Doktoru İş ve Yayın Hayatına Başlıyor

Alanında birçok deneyimli ve tecrübeli isim şimdi Medya Doktoru çatısı altında bir araya geliyor.

16.11.2013 13:06  Güncelleme: 13:08

Medya kuruluşlarına haber servisi: Başta Ortadoğu'da MBC TV, Sayidaty dergisi ve yine Ortadoğu'da yer alan uluslararası televizyon, gazete, dergi ve internet portallarına haber servisi, röportajlar yapan Medya Doktoru, Ortadoğu'nun dışındaki diğer ülkelere de haber servis ediyor.

Basın Danışmanlığı: Medya Doktoru, basın danışmanlığı hizmeti de veriyor. Kişilere özel ya da her sektöre yönelik yürütülen basın danışmanlığı hizmeti, uzman kadro eşliğinde yürütülüyor. Kendi bünyesinde çalıştırdığı kameraman ve foto muhabirler vasıtasıyla televizyon, internet ve yazılı basın ayağında haberde bir adım önde olmanın avantajını kullanıyor.

Uluslar arası pr çalışmasında ise, haber bülteni ilgili yabancı dile çevrilerek servis ediliyor. Medya Doktoru, servis ettiği haberin yayınlandığı küpürü ya da görseli de haftalık ve aylık olarak uluslararası bir ajans vasıtası ile rapor ediyor.

Organizasyon :Bu yıl gerçekleşecek olan Medeniyetler Defilesi'nin organizasyonuna da imzasını atacak olan Medya Doktoru, akabinde İstanbul'da gerçekleşecek olan "Türkiye Komedi Ödülleri'ni Başbakanlık, Turizm ve Kültür Bakanlığı, Belediyeler ve Valiliklerin destekleriyle gerçekleştirecektir.. Çanakkale Truva Moda Günleri'ne Kültür ve Turizm bakanlığı desteğiyle Medya Doktoru imza atmış durumda.

Proje : Yılların tecrübesi ve birikimi, Televizyon yapımlarının hayata geçirilişi aşamasında da karşımıza çıkıyor. "İyi Hafta Sonları" isimli Televizyon programı ulusal kanallarımızdan birinde Ocak ayında yayın hayatına girerken, "Gizemli Yollar" da 2014 yılının Şubat ayında TRT de izleyicisiyle buluşacak.

Medya Doktoru'nun çatısı altında kendi alanında isim yapmış pek çok kişiye rastlamak mümkün. 15 yıldır birçok valiye basın müsürlüğü yapan en son İstanbul Valiliğinde basın müdürlüğü yapan deneyimli gazeteci ve yazar Nazır Şentürk Medyadoktoru'nun danışmanı olarak görev yapmaktadır. Yine Türkiye'nin en önemli fotoğraf sanatçılarından Sedat Doğan. Doğan, Medya Doktoru'na bağlı olarak profesyonel çekimler yapacaktır.

Medya Doktoru çatısı altındaki büyük buluşmada Türkiye'de en çok reklam ve klip çeken kişilerden Kemal Başbuğ ve "Çanakkale Yolu Sonu 2013" filminin yapımcısı Tolga Aydın da yer alıyor.

Türkiye'nin en büyük ajanslarından Erberk Ajans'ın tüm basın tanıtımlarını, Deneyimli oyuncu Ayşen Gruda'nın basın tanıtımlarını, Milli Eğitim Bakanlığı'nın tek onay verdiği Başkent Akademik Bilimleri oyunculuk sunuculuk okulunun, Moda tasarımcısı Muammer Ketencinin ve daha birçok önemli kurum kuruluşların basın danışmanlığını yapan firma Medya Doktoru'dur.

Tiyatro alanında projeler yapan Medya Doktoru, pek çok ünlüyü içinde barındıran Tiyatro Yok Ki' nin de tüm organizasyonlarını üstlenmiş durumdadır.

Medya'nın Kalbi olacak olan ve her biri için ayrı bir hizmet alanını geliştiren Medya Doktoru, proje danışmanlığı alanında da oldukça iddialı. Ellerinde organizasyon, televizyon yapımı gibi projeler bulunan kişi ya da kurumlarla çözüm ortaklığına giderek devlet ve medya ayağında hızlı ilerlemenin yolunu açıyor…

Deneyimlerine haber portalını da ekleyen Medyadoktoru, www.medyadoktoru.com haber portalı ile yayın hayatına da başladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Medya Doktoru İş ve Yayın Hayatına Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement