Mehmetçik'ten başarılı öğrencilere karne hediyesi - - Son Dakika
Güncel

Mehmetçik'ten başarılı öğrencilere karne hediyesi -

Elazığ İl Jandarma Alay Komutanlığı, derslerinde başarılı 13 öğrenciye yarıyıl tatilinde karne hediyesi olarak Hazar Gölü'nde tekneyle gezme imkanı sundu.

27.01.2014 19:38

Elazığ İl Jandarma Alay Komutanlığı, derslerinde başarılı 13 öğrenciye yarıyıl tatilinde karne hediyesi olarak Hazar Gölü'nde tekneyle gezme imkanı sundu. Rütbeli askerler ise çocuklara kol saati hediye etti.

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 175'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen gezi çerçevesinde, Üçocak İlkokulu/Ortaokulunda eğitim gören 13 öğrenci, Üçocak beldesinden İl Jandarma Alay Komutanlığına getirildi. Buradan araçlarla Sivrice ilçesine götürülen çocuklar, İlçe Jandarma Komutanlığındaki kahvaltının ardından, jandarma personelinin özel eğitimli köpeklerle yaptığı gösteriyi izledi.

Hazar Gölü'nü tekneyle gezme imkanı bulan çocuklar, Sivrice Öğretmenevi'nde öğle yemeği yedi. Burada, İl Jandarma Alay Komutanlığında görev yapan rütbeli askerlerce çocuklara karne hediyesi olarak saat verildi.

Arıcak ilçesine bağlı Üçocak beldesinde eğitim gören ortaokul öğrencisi Fatih Arı, karne hediyesi olarak kendileri için organizasyon düzenlendiğini belirterek, geziden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Üçocak İlkokulu/Ortaokulunda görevli matematik öğretmeni Fırat Gül ise yörenin önceden terör nedeniyle tehlikeli bir bölge olduğunu ifade ederek, bu tür faaliyetlerin jandarma ile yöre halkı arasındaki iletişimi artırdığını, kaynaşmaya vesile olduğunu belirtti.

-karne hediyesi

Mehmetçik\'ten başarılı öğrencilere karne hediyesi -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mehmetçik'ten başarılı öğrencilere karne hediyesi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement