Merinos'ta Çocuk Şenliği Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Merinos'ta Çocuk Şenliği Coşkusu

Merinos\'ta Çocuk Şenliği Coşkusu

'Mutlu Çocuk Umutlu Kent Çocuk Şenliği', 17 İlçe İlköğretim okullarında okuyan 2 bin öğrencinin katılımıyla Merinos Parkı'nda gerçekleşti.

02.06.2016 15:29  Güncelleme: 15:33

İpek Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin 'Şiirimizin Dili Dans' gösterisi büyük beğeni topladı.
Şenlikte konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, "Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz Mutlu Çocuk Umutlu Kent Çocuk Şenliğimiz, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 17 İlçe İlköğretim okullarında okuyan 2 bin öğrencimizin ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşiyoruz. 17 İlçede düzenlediğimiz "Kente Ben de Varım, Şehrimde Şiddeti Reddediyorum" teması çerçevesinde, çocuğa, kadına, hayvana, doğaya, ailede, sporda, eğitimde, sağlıkta, trafikte şiddeti reddediyorum alt başlıklarında resim ve şiir kategorilerinde yarışma düzenlendik. Yarışma sonucunda dereceye giren 34 birinci, 34 ikinci, 34 üçüncü olmak üzere toplamda 102 öğrencimizi kutluyorum. Şenliğimizin neşe ve coşku içerisinde hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Şenlikte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık ve Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Neşet Çakmaklı, yarışmada dereceye giren öğrencilere hediye ve plaketlerini verdi. Ayrıca yarışmaya katılan 2 bin öğrencimize sağlıklı beden ve zihin gelişimini desteklemek amacıyla "zihin-denge oyunu" hediye edildi.
Ödül töreninin ardından Sahibe Durmaz İşokulu Demirtaş Expres Müzik Grubu, verdiği konserle öğrencilere müzik ziyafeti çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Merinos'ta Çocuk Şenliği Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement