Mersin Bozyazı Kaymakamı Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Mersin Bozyazı Kaymakamı Vatandaşlarla Buluştu

Mersin Bozyazı Kaymakamı Vatandaşlarla Buluştu

Mersin'in Bozyazı ilçesinin Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Kömürlü ve Ustalar mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Topsakaloğlu, mahalle muhtarlarından bilgi alarak vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm için notlar aldı. Kaymakam, halkın sorunlarını yerinde görmek ve çözüm için çalışmalar yapmak amacıyla mahalle ziyaretlerine devam edeceklerini belirtti.

04.08.2023 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Kömürlü ve Ustalar mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakam Topsakaloğlu, Kömürlü Mahalle Muhtarı Tufan Katıran ve Ustalar Mahalle Muhtarı Şener Taş'dan bilgi alarak vatandaşların sorun ve şikayetlerini yerinde dinledi ve çözümü için notlar aldı. Topsakaloğlu, vatandaşların ihtiyaç ve sorunlarını mahallinde dinlemek, kamu hizmetlerini tüm mahallelere etkin şekilde ulaştırmak için mahalle gezilerini sürdürdüklerini söyledi.

Topsakaloğlu, "Halkın sorunlarını yerinde görerek çözümü için gerekli çalışmaların yapılmasını sağlamak için mahalle ziyaretlerine devam edeceğiz. Kömürlü ve Ustalar mahalle sakinlerimizin görüş, öneri ve taleplerini dinledik ve sorunların çözümü noktasında notlarımızı aldık. Katkıları için teşekkür ediyorum" dedi.

Topsakaloğlu, Kömürlü Mahallesi ziyareti sırasında Ağlıca Camii'inde Kur'an kursuna katılan öğrencileri de ziyaret etti. Topsakaloğlu'na mahalle ziyaretlerinde, ilçe Jandarma Komutanı Kadir Dölek, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Baturay, ilçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Bardak, ilçe Müftüsü Yakup Avcı ve Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Müdürü İmran Şeref eşlik etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin Bozyazı Kaymakamı Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement