Mersin'de 439 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi, 4 Şahıs Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de 439 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi, 4 Şahıs Gözaltına Alındı

Mersin'in Anamur ilçesinde bir adrese yapılan operasyonda 439 bin uyuşturucu hap ele geçirilirken, 4 şahıs gözaltına alındı. Mersin Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imal edildiği bilgisi üzerine 2 ay boyunca takip yaptıktan sonra operasyon düzenledi. Operasyonda 439 bin uyuşturucu hap ve imalatında kullanılan 3 makine ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyete götürüldü.

26.09.2023 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de 439 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

MERSİN - Mersin'in Anamur ilçesinde bir adrese yapılan operasyonda 439 bin uyuşturucu hap ele geçirilirken, 4 şahıs gözaltına alındı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Mersin Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Anamur ilçesinde bir adreste uyuşturucu imal edildiğine yönelik bilgiler aldı. Bunun üzerine 2 ay boyunca hem teknik hem de fiziki takip yapan ekipler, aldıkları ihbarın doğru olduğunu tespit etti. Bugün sabah dron desteğiyle belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, 439 bin uyuşturucu hap ile bu hapların imalatında kullanılan 3 makineyi ele geçirdi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli, işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Mersin\'de 439 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi, 4 Şahıs Gözaltına Alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin'de 439 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi, 4 Şahıs Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement