Belediye otobüsünde yaşlı çifti darbeden okul müdürü tahliye edildi - Son Dakika
Güncel

Belediye otobüsünde yaşlı çifti darbeden okul müdürü tahliye edildi

Mersin'de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T., 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, tutuklulukta geçirmiş olduğu süre göz önüne alınarak tahliyesine karar verildi.

25.03.2024 15:35  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de belediye otobüsünde yaşlı çifti darbeden lise müdürü, "kasten yaralama" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Saldırgan lise müdürü daha sonra ise tahliye edildi.

Belediye otobüsünde yolculuk yapan Ramazan (77) ve eşi Hamdiye P. (71) ile lise müdürü İsmet T. (53) ve oğlu A.O.T. (17) arasındaki kavgaya ilişkin davanın karar duruşması Mersin 19. Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü. Tarafların hem sanık hem de müşteki olduğu duruşmaya tutuklu İsmet T, cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Tutuksuz Ramazan ve eşi Hamdiye P. ile avukatlar ise duruşma salonunda hazır bulundu.

Belediye otobüsünde yaşlı çifti darbeden okul müdürü tahliye edildi

"ÇOCUĞUMA BASTONLA VURARAK SAKAT EDECEKLER DİYE KORKTUM"

Savcının esasa ilişkin mütalaasına karşı savunma yapan sanıklar, haklarındaki suçlamaları reddetti. Sanıklardan İsmet T, çocuğuna yönelik saldırı nedeniyle olaya müdahil olduğunu öne sürerek, "Bu kişileri zalimce darbettiğim iddiasını kabul etmiyorum. Çocuğuma bastonla vurarak sakat edecekler diye korktum. Ramazan P'ye karşı son yaptığım hareketi kendime yakıştıramadığım için özür diliyorum. Pişmanım." savunmasını yaptı.

LİSE MÜDÜRÜ 3 YIL HAPİS CEZASI ALIP TAHLİYE EDİLDİ

Avukatları da dinleyen hakim, İsmet T'yi, Ramazan P'ye karşı "kasten yaralama" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıp tahliyesine karar verdi. Hakim, 3 sanığın haklarındaki diğer suçlardan beraatına hükmetti. Başka suçtan tutuklu A.O.T'nin yargılanmasının da Mersin 2. Çocuk Mahkemesince devam edeceği öğrenildi.

Belediye otobüsünde yaşlı çifti darbeden okul müdürü tahliye edildi

NE OLMUŞTU?

Toroslar'da 15 Aralık 2023'te A.O.T. ve Tarsus ilçesindeki bir lisede müdür olarak görev yapan babası İsmet T'nin, belediye otobüsünde yolculuk yaptıkları sırada tartıştıkları engelli Ramazan P. ve eşi Hamdiye P'yi darbetmesi araç içi kamerasınca kaydedilmiş, birbirlerinden şikayetçi olan taraflar hakkında dava açılmıştı.

Belediye otobüsünde yaşlı çifti darbeden okul müdürü tahliye edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye otobüsünde yaşlı çifti darbeden okul müdürü tahliye edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Necati Kaya: Bu maganda Öğretmenlik yapamaz. Meslekle ilişiği hemen kesilmeli. 289 5 Yanıtla
  • ferhat eser: Adalet??????????? 229 4 Yanıtla
  • Ersin Çerkes: Umarım medya bunun peşini bırakmaz yoksa medya diye birşey yok demektir bu ülkede 214 1 Yanıtla
  • Erhan Gülden: Adam öldüreni bile bir kaç yılda salıveren, sakat bırakanı, içkili araba sürüp ölümlü kaza yapanı bile salıyorlar. Bu neki 176 2 Yanıtla
  • Hajkan Hajkan: Maalesef arkası olanlara adalet işlemiyor bu ülkede. 168 3 Yanıtla
  • Uçan Adam: Ohhhh beeee ne güzel hayat Ne güzel memleket Ne güzel Adalet 143 2 Yanıtla
  • Mustafa POLAT: Hayret çıkmamış mıydı? Çok uzun yattı.. 119 2 Yanıtla
  • barbaros hayrettin paşa: Kim nederse desin ülkede adalet yok müdür ve müdür gibiler bundan sonra çocuk yaşlı döver artık 115 3 Yanıtla
  • mert çelik: avrupa hukuku kullanıyorsak sonucları normal 46 34 Yanıtla
  • Ali Kublay: Yaşasın adalet yaşasın demokrasi yaşasın insan hakları emeği geçen tüm hukukçu larimizin geçmişleri yad edilir 59 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement