Mersin'de DEAŞ Operasyonu: 7 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de DEAŞ Operasyonu: 7 Kişi Gözaltına Alındı

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ'ın ideolojisi doğrultusunda hareket ederek çatışma bölgelerine eleman kazandırmaya çalışan 7 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda yapılan aramalarda, para ve örgütsel materyaller ele geçirildi.

16.01.2024 10:54

MERSİN'de terör örgütü DEAŞ'ın ideolojisi doğrultusunda hareket ederek çatışma bölgelerine eleman kazandırmaya çalıştığı belirlenen 7 kişi gözaltına alındı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü olarak İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ adına geçmiş dönemde silahlı olarak faaliyet yürüttükleri, örgütün ideolojisi doğrultusunda hareket ederek çatışma bölgelerine eleman kazandırmaya yönelik çalışmalarda bulundukları ve örgüt mensubu şahısların illegal yollardan sınır geçişlerine aracılık ettikleri tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon yaptı. Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda S.F., T.M., H.T., W.H.M.M., M.A., A.M., AH. ve M.K.D. gözaltına alındı. Adreslerinde yapılan aramalarda, 21 bin 500 Suriye lirası, 800 Euro, 23 bin 100 ABD Doları ve çok sayıda örgütsel materyal ele geçirildi. Şüpheliler sorguya alınırken olayla ilgili 1 kişinin daha arandığı bildirildi.

Mersin\'de DEAŞ Operasyonu: 7 Kişi Gözaltına Alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de DEAŞ Operasyonu: 7 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement