Milas'ta Geniş Çaplı Operasyon: 8 Aranan Şahıs Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Milas'ta Geniş Çaplı Operasyon: 8 Aranan Şahıs Yakalandı

Milas\'ta Geniş Çaplı Operasyon: 8 Aranan Şahıs Yakalandı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, asayiş, terör, narkotik ve trafik alanında çalışmalar yapıldı. Operasyon kapsamında 44 araç, 9 alkollü mekan, 15 kıraathane ve 6 kafe denetlendi. Bin 28 kişinin sorgusu yapıldı ve 8 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca, 2 yoklama kaçağı tespit edildi ve yasal süreç başlatıldı. Trafik denetimlerinde ise 2 araca toplamda bin 387 lira para cezası kesildi. Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına operasyonların aralıksız devam edeceğini duyurdu.

04.11.2023 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 5 farklı ekip ve 68 personelin çalışmalarıyla asayiş, terör, narkotik ve trafik alanında geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan operasyonda, 44 araç, 9 alkollü mekan, 15 kıraathane, 6 kafe denetlenirken, bin 28 şahsın sorgusu yapıldı.

Yapılan operasyonlarda 8 aranan şahıs yakalanırken, ayrıca tespit edilen 2 yoklama kaçağı ile ilgili yasal süreç başlatıldı.

Operasyonların trafik denetiminde ise kuralları ihlal eden 2 araca toplamda bin 387 lira para cezası kesildi.

Vatandaşlar, huzur operasyonların devam etmesini temenni ederken, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına operasyonların aralıksız devam edeceği öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milas'ta Geniş Çaplı Operasyon: 8 Aranan Şahıs Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement