Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hatay'daki çalışmalara ilişkin bilgi aldı - Son Dakika
Güncel

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hatay'daki çalışmalara ilişkin bilgi aldı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile birlikte Hatay'a gitti. Bakan Güler, 8'inci Komando Tugay Komutanlığı'nda inceleme ve denetlemelerde bulunduktan sonra Hatay Valiliği'ni ziyaret ederek Vali Mustafa Masatlı'dan kentteki çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

28.03.2024 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde TSK Komuta Kademesi ile kentteki çalışmalara ilişkin bilgi almak üzere Hatay'a gitti.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile Hatay'a gitti. Bakan Güler, ilk olarak 8'inci Komando Tugay Komutanlığı'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Güler, daha sonra beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile Hatay Valiliği'ni ziyaret etti, Vali Mustafa Masatlı'dan kentteki çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hatay\'daki çalışmalara ilişkin bilgi aldı
Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement