Minibüse Çarpan Kamyonetin Sürücüsü 2,94 Promil Alkollü ve Ehliyetsiz Çıktı - Son Dakika
Güncel

Minibüse Çarpan Kamyonetin Sürücüsü 2,94 Promil Alkollü ve Ehliyetsiz Çıktı

Minibüse Çarpan Kamyonetin Sürücüsü 2,94 Promil Alkollü ve Ehliyetsiz Çıktı

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde, kamyonet ile minibüs çarpıştı.

05.01.2012 15:13

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde, kamyonet ile minibüs çarpıştı. Kazada, minibüs sürücüsü imamın parmağı koptu, eşi ve yanındaki 3 kadın ile kamyonet sürücüsü de yaralandı. Kamyonet sürücüsünün, 2.94 promil alkollü ve ehliyetinin olmadığı bildirildi.

Kaza dün saat 23.45 sıralarında Cinler Mahallesi Cinler Mezarlığı Kavşağı'nda meydana geldi. Hüseyin Akbağ (35) yönetimindeki 68 EC 673 plakalı kamyonet kavşakta, Ulu Cami imamı Hasan Çınar'ın (55) kullandığı 42 U 5919 plakalı minibüse çarptı. Kazada, kamyonet şürücüsü Hüseyin Akbağ ile minibüs sürücüsü Hasan Çınar, eşi Meryem Çınar (55), yeğeni Asiye Güngör (45) ve Kadriye Bildik (40) yaralandı. Yaralı 5 kişi ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

İMAMIN KOPAN PARMAĞI ARANDI

Tedavi altına alınan imam Hasan Çınar'ın, sol elinin işaret parmağının koptuğunun anlaşılması üzerine olay yerinde arama yapıldı. Polisler, vatandaşlarla birlikte minibüsün içi, kamyonet ve çevrede kopan parmağı aradı. Kopan parmağın bulunamaması üzerine kaza kırım ekibi, minibüsün sol ön kapısını keserek direksiyonun çevresinde arama yaptı. Yapılan aramada kopan parmak hava yastağının yanında bulundu. Ancak parçalandığı için yerine dikilemedi.

Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü 2.94 promil alkollü olduğu belirlenirken, sürücü belgesinin de bulunmadığı belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. - Konya/ Ereğli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minibüse Çarpan Kamyonetin Sürücüsü 2,94 Promil Alkollü ve Ehliyetsiz Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement