Hakan Fidan, Ankara Saldırısıyla İlgili İstihbarat Komisyonu'na Bilgi Verecek - Son Dakika
Güncel

Hakan Fidan, Ankara Saldırısıyla İlgili İstihbarat Komisyonu'na Bilgi Verecek

Bilgi talep eden CHP'li üyelerin teklifini kabul eden MİT Müsteşarı ve Emniyet Genel Müdürü, Ankara saldırısıyla ilgili Meclis Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu'na bilgi verecek.

01.03.2016 14:21  Güncelleme: 14:54

MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, bütçe görüşmeleri sonrasında Meclis Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu'na bilgi verecek.

CHP'Lİ ÜYELERİ TALEP ETTİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu'nun CHP'li üyeleri, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz'in Ankara'daki patlamayla ilgili komisyona gelerek bilgi vermelerini talep etti.

TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Engin Özkoç'un konuyla ilgili açıklaması şöyle: "TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu'nun CHP'li üyeleri olarak, 17 Şubat 2016 tarihinde Devlet Mahallesi'nde askeri servis araçlarına yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıyla ilgili, MİT Müsteşarı Sayın Hakan Fidan ve Emniyet Genel Müdürü Sayın Celalettin Lekesiz'in 1 Mart 2016 tarihinde komisyona bilgi vermesini talep etmiştik. Komisyon Başkanlığı, talebimize bugün yanıt verdi ve komisyonun, bütçe görüşmeleri nedeniyle toplanamadığını, bütçe görüşmelerinin ardından sözkonusu bürokratların katılımıyla bir toplantı yapılacağını bildirdi."

"SORUMLUYU ÖĞRENECEĞİZ" DEMİŞLERDİ

Basın toplantısı yapan CHP'li milletvekilleri "Sorumluluk; istihbaratta mıdır yoksa istihbaratın uyarısını dikkate almayan güvenlik güçlerinde mi, öğreneceğiz" demişti.

SALDIRIDA 29 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Ankara'da 17 Şubat'ta bomba yüklü araçla gerçekleşen saldırıda 29 kişi hayatını kaybetti. 60 kişi yaralandı. Saldırıyı Kürdistan Özgürlük Şahinleri (TAK) üstlenmişti.

Hakan Fidan, Ankara Saldırısıyla İlgili İstihbarat Komisyonu\'na Bilgi Verecek

Son Dakika Güncel Hakan Fidan, Ankara Saldırısıyla İlgili İstihbarat Komisyonu'na Bilgi Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • vatandas : terörün en büyüğü hdp ikincisi ine chp dir brisi pkk ile yatıp pkk ile kalkar diyeti ise nezaman ülkeye bir yatırım is imkanı sağlansa aktörlerin i piyasaya surer 11 12 Yanıtla
  • bilge kisi: keske chplilere bilgi vermeseler 3 17 Yanıtla
  • şen: bu adam çok fena daha güldüğünü görmedim bunun harika bi adam bence... 6 11 Yanıtla
  • işl: yalanları sallar durur işte 9 3 Yanıtla
  • tatar: DIKKAT . HAKAN BEY BU CHP LILERR BILGI VERMESEN ULKE CIKARI ICIN HAYIRLISI OLUR . PKK . YPG . PYD .HDP CHP . BUNLAR ULKEM ICIN HAYIR DEYILLER . SAYIN HAKAN FIDAN . BUNLARA VERDIGIN BILGI ANINDA . ALMANYA AVRUPA ABD RUS PYD PKK YPG ESAT . VERDIGIN BILGILERI SIZDIRACAKLARDIR . ULKEMI YÖNETENLER BUNLARA DIKKAT DIKKAT 2 8 Yanıtla
  • tarafsız: bütün makarna kafalılar toplanmış 9 1 Yanıtla
  • BARBOSA: chp kilictaroglu na güven yok 5 5 Yanıtla
  • Biz Halkız: Ne biçim bilgi verecek merak ediyorum,olayı kendisinin planladığını mı söyleyecek acaba. 7 3 Yanıtla
  • BENİM CUMHURBAŞKANIM ANAYASAYI KARARINA UYMUYOR VE: BENİM CUMHURBAŞKANIM ANAYASAYI KARARINA UYMUYOR VE SAYGI GÖSTERMİYORSA BEN NİYE KANUNLARA UYAYIM..İSYAN KAR. 7 1 Yanıtla
    tuncay: sen kendini onla esit görecek Kadar diyosun yaniii..... 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement