Mobilyacılar Odası Başkanı Ayhan Yeniden Aday - Son Dakika
Güncel

Mobilyacılar Odası Başkanı Ayhan Yeniden Aday

Mobilyacılar Odası Başkanı Ayhan Yeniden Aday

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası'nda 13 Ocak tarihinde yapılacak seçimleri öncesinde Başkan Özcan Ayhan tekrar aday olduğunu açıkladı.

25.12.2013 12:36  Güncelleme: 12:41

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası'nda 13 Ocak 2014 tarihinde yapılacak seçimleri öncesinde Başkan Özcan Ayhan tekrar aday olduğunu açıkladı.

Halen İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanlığı görevini yürüten Özcan Ayhan, Esnaf Sarayı'nda yönetim kurulu üyelerinin katıldığı basın toplantısında, yeniden aday olduğunu açıkladı. Ayhan, "2010 yılında göreve başladım. Üyelerimizi en iyi şekilde temsil ettik. Onların verdiği yetki ile odamızı fuarlarda, gezilerde, kamu idarelerinde, her türlü zeminde layıkıyla temsil ettik. Yönetim kurulu arkadaşlarıma bana vermiş oldukları desteklerden dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Yeniden seçilirsem, yanımızda olacak arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

4 yıl içerisinde birçok proje gerçekleştirdiklerini, ancak bazı projeler için zamanın yeterli olmadığını anlatan Ayhan, "Gerekli ilgiyi bulamadığımız bazı projelerimizi de önümüzdeki döneme bıraktık. Yurt dışında 8, yurt içinde ise bütün fuarlara geziler düzenledik. Bu gezilere üyelerimizin iştiraki yüksek oldu. Eğitim seminerleri düzenledik. Ödemelerinde sıkıntı olan alıcıların isimlerini kullanmadan ikaz yazıları gönderdik. Toplu katalog çalışmaları yaptık. Üyelerimizin MODEF fuarlarında daha çok rol alabilmelerini sağladık. Kayıt dışının üzerine gittik ve odamıza üye olmayanları üye yaparak vergi dairesine bildirdik. Bu çalışmalarımız yeni dönemde de devam edecektir. Vergi kaybının önüne geçeceğiz. Burada esnafımızın bize yardımcı olması gerekiyor. Haksız rekabete her zaman karşıyız. Üyelerimizin mağdur olmaması için emin adımlarla ilerliyoruz. Yeni çıkan kanunlarda var. Bu kanunlar hakkında üyelerimizi sürekli bilgilendiriyoruz. İş Güvenliği ve İş Sağlığı Kanunu 1 Ocak 2014'ten itibaren yürürlüğe giriyor. Hassas bir konu ve büyük cezalar olabilir. Üyelerimizin mağdur olmaması için, gerekli kuruluşlarla temasa geçmeleri gerekmektedir" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mobilyacılar Odası Başkanı Ayhan Yeniden Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement