Moskova'daki Türk İş İnsanları Ramazan Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika
Güncel

Moskova'daki Türk İş İnsanları Ramazan Bayramı'nı Kutladı

Moskova\'daki Türk İş İnsanları Ramazan Bayramı\'nı Kutladı

Rusya'nın başkenti Moskova'da faaliyet gösteren Türk iş insanları, Rus-Türk İş İnsanları Birliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç'in de katıldığı etkinlikte, Türk iş insanları ve kurum temsilcileri birlikte bayramlarını kutladı. Büyükelçi Bilgiç, Türk iş adamlarının Rusya'da başarılı olmalarının Türkiye'nin etkisini güçlendireceğini belirterek, daha fazla yatırım yapmalarını ve ticaretin artırılmasını hedeflediklerini ifade etti. RTİB Başkanı Acay ise Rusya'nın yüksek ticaret potansiyelini değerlendirmenin önemine vurgu yaptı.

11.04.2024 19:01  Güncelleme: 19:03

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Türk iş insanları, bir araya gelerek Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Rus- Türk İş İnsanları Birliğinin (RTİB) ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına, Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç, RTİB Başkanı Erdem Acay, Rusya'da faaliyet gösteren Türk iş insanları, Türk kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile büyükelçilik çalışanları katıldı.

Büyükelçi Bilgiç, burada yaptığı konuşmada, herkesin bayramını kutlayarak, "Türk iş adamları Rusya'da başarılı olduğu sürece bizim de büyükelçilik olarak etkimiz daha da güçlenecektir. Bunun için temel hedefimiz sizin mümkün mertebe burada daha çok yatırım yapmanız, ticaretimizi artırmanızdır. Bu sadece sizler için değil, Türkiye için de önemli." dedi.

RTİB Başkanı Acay da Rusya'nın ticaret alanında potansiyelinin yüksek olduğunu belirterek, "Bu potansiyeli değerlendirmemiz gerekiyor." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Moskova'daki Türk İş İnsanları Ramazan Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement