Motosiklet sürücüsü aracın açılan kapısına böyle çarptı - Son Dakika
Güncel

Motosiklet sürücüsü aracın açılan kapısına böyle çarptı

Manisa'nın Soma ilçesinde park halindeki otomobilin sürücüsünün kontrolsüz açtığı kapı, seyir halindeki motosikletliye çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan sürücü yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Soma ilçesi Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Yol kenarında park halinde bekleyen otomobilin sürücüsü, bir anlık dalgınlıkla aracının kapısını kontrolsüz bir şekilde açtı. Bu sırada arkadan motosikletle gelen bir sürücü açılan kapıya çarparak yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü ambulansla Soma Devlet Hastanesine kaldırdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

08.08.2023 22:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motosiklet sürücüsü aracın açılan kapısına böyle çarptı

MANİSA - Manisa'nın Soma ilçesinde park halindeki otomobilin sürücüsünün kontrolsüz açtığı kapı, seyir halindeki motosikletliye çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan sürücü yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Soma ilçesi Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Yol kenarında park halinde bekleyen otomobilin sürücüsü, bir anlık dalgınlıkla aracının kapısını kontrolsüz bir şekilde açtı. Bu sırada arkadan motosikletle gelen bir sürücü açılan kapıya çarparak yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü ambulansla Soma Devlet Hastanesine kaldırdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Motosiklet sürücüsü aracın açılan kapısına böyle çarptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Motosiklet sürücüsü aracın açılan kapısına böyle çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement