MSB, helikopter pilotlarının operasyon görüntülerini paylaştı - Son Dakika
Güncel

MSB, helikopter pilotlarının operasyon görüntülerini paylaştı

MİLLİ Savunma Bakanlığı'nca (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) helikopter pilotlarına ilişkin görüntü paylaşılarak, "Onlar arazi ne kadar kötü olursa olsun; tek tekeri koyar, pençelerini saplar, arkadaşlarına desteğe koşar. Kahraman helikopter pilotlarımıza selam olsun" denildi.

11.12.2022 13:39  Güncelleme: 14:01

MİLLİ Savunma Bakanlığı'nca (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) helikopter pilotlarına ilişkin görüntü paylaşılarak, "Onlar arazi ne kadar kötü olursa olsun; tek tekeri koyar, pençelerini saplar, arkadaşlarına desteğe koşar. Kahraman helikopter pilotlarımıza selam olsun" denildi. MSB'nin Twitter hesabından, "Onlar; en zorlu arazilere düzenlenen hava hücum harekatlarının isimsiz kahramanları. Onlar arazi ne kadar kötü olursa olsun; tek tekeri koyar, pençelerini saplar, arkadaşlarına desteğe koşar. Kahraman helikopter pilotlarımıza selam olsun" açıklaması ile TSK'nın helikopter pilotlarının operasyon görüntüleri paylaşıldı.

Helikopter mürettebatı 4 askerin yer aldığı görüntüde, bir askerin şu sözlerine yer verildi:

"Yerdeki kahraman silah arkadaşlarımız güvende olsun, yeri gelir silah arkadaşlarımıza destek olabilmek için 1 saatlik, 2 saatlik uykuyla, bazen uykusuz geceler geçiririz. Tek amacımız var. Fedakarlık sergileyen yerdeki silah arkadaşlarımıza fedakarca yardımcı olmak. Arazi ne kadar kötü olursa olsun; tek tekeri koyar, pençemizi saplar, arkadaşlarımıza desteğimizi ulaştırırız. Arka planda isimsiz kahramanlar, sizin rahatınız için her şeyi yapmaktadır. Bizim sizden isteğimiz dualarınızı bizden eksik etmeyin." (DHA)

MSB, helikopter pilotlarının operasyon görüntülerini paylaştı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MSB, helikopter pilotlarının operasyon görüntülerini paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement