Müdürün Atatürk'lü 'Oruç' Paylaşımı Tepki Çekti, Soruşturma Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Müdürün Atatürk'lü 'Oruç' Paylaşımı Tepki Çekti, Soruşturma Başlatıldı

İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan'ın, Atatürk'ün fotoğrafının üzerine "Sıcak diye oruç bozmayın, burası çok sıcak. K. Atatürk" yazılı paylaşımı tepki çekti.

18.06.2015 11:50  Güncelleme: 15:29

Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan'ın, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla sosyal paylaşım sitelerinde, üzerinde Atatürk 'ün fotoğrafının bulunduğu "Sıcak diye oruç bozmayın, burası daha sıcak. K. Atatürk" yazılı bir mesajı takipçileriyle paylaştı.

EĞİTİM CAMİASI AYAĞA KALKTI

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Şube Müdürü Mustafa Karaaslan'ın Atatürk'ü cehennemdeymiş gibi gösteren bu skandal paylaşımı eğitim camiasını ayağa kaldırdı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını söyleyerek, "Bununla ilgili inceleme başlatıldı. İlçe müdürümüz gerekli ifadeleri alıyor arkadaştan. Az sonra bana faks gelecek. Daha sonrasında hem bakanlığımıza hem valiliğimize gerekli bilgileri vereceğiz. İnceleme sonrası gerekli açıklama yapılacaktır" dedi.

İşte sosyal medyadaki tepkilerden bazıları;






MÜDÜR AÇIKLAMA YAPTI: BENİM HESABIM YOK

Twitter'da Atatürk'e hakaret eden bir mesaj paylaştığı iddia edilen Bursa İnelgöl İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan, Twitter hesabı olmadığını bildirdi.

"BÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞiL"

Karaaslan, Facebook hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Bugün itibari ile sosyal medyadan öğrendiğim ve bilgim dışında gerçekleşen etiketleme olayından dolayı rahatsızlığımı dile getirmek istedim. Kullandığım bir Twitter hesabım olmadığı gibi Facebook hesabımı da sürekli kullanmıyorum ve paylaşımda bulunmuyorum. Dolayısıyla Facebook'tda yapılan paylaşımlar, terminoloji ve kullanım şekilleri konusunda herhangi bir bilgi sahibi değilim. Yaşanılan bu talihsiz durum bilgim dışındadır ve otuz beş yıllık devlet çalışanı olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu yüce önder Atatürk hakkında böyle bir paylaşımda bulunmam söz konusu bile değildir. Bu davranışın kimler ve hangi mecraların yaptığı konusunda gereken hassasiyeti bizzat kendim göstereceğim. Türkiyemizin bu hassas günlerinde kasıtlı olarak yapıldığından emin olduğum bu konuda üzüntümü dile getirmek istiyorum."

Müdürün Atatürk\'lü \'Oruç\' Paylaşımı Tepki Çekti, Soruşturma Başlatıldı

Son Dakika Güncel Müdürün Atatürk'lü 'Oruç' Paylaşımı Tepki Çekti, Soruşturma Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (263)

  • hülya: Atamıza laf söyleyenleri bu kurduğu ülkeden sepetlemek gerekir... 50 16 Yanıtla
  • BiZ NiYE KAVGA EDiYORUZ Ki: bir yunanli yüzünden birbirimize giriyoruz,,verelim o yunanliyi gerisin geri,,böylece kavgada bitmis olur. 19 24 Yanıtla
  • kurye: Helal sana müdür bey adamın dibi 27 15 Yanıtla
  • 0008: Müdürü eleştirenlere bakın......BEYİNSİZ BİR SÜRÜ 15 22 Yanıtla
  • osmanli: Atarurk olmasaydi bizde olmazdik diyenler neyin kafasini yasiyorsunuz. 15 21 Yanıtla
  • vatandaş: Müdürü canı gönülden kutluyorum kendisi ile aynı düşünceyi paylaşıyorum 12 23 Yanıtla
  • Burock38: TerbiyesiZ 23 11 Yanıtla
  • yucel_c: Ataturk olmasaydi ALLAH bilir baban kim(ler) olurdu 23 10 Yanıtla
  • ATATÜRK: KIZMAYIN HAKLI ADAM 15 17 Yanıtla
  • xyz: Dogruyu soyleyeni 9 koyden kovarlar mis. 19 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement