Bakan Müezzinoğlu: Birlik ve Beraberliğe İhtiyacımız Var - Son Dakika
Güncel

Bakan Müezzinoğlu: Birlik ve Beraberliğe İhtiyacımız Var

Bakan Müezzinoğlu: Birlik ve Beraberliğe İhtiyacımız Var

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Birbirimize sahip çıkmaya, birbirimizi daha çok sevmeye ihtiyacımız var." dedi.

17.02.2014 23:08  Güncelleme: 23:49

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Birbirimize sahip çıkmaya, birbirimizi daha çok sevmeye ihtiyacımız var. Dedikoduya fırsat vermeden, fitneye fesata fırsat vermeden, korkmadan ve korkutmadan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün cesaretiyle milletimize inanarak ve güvenerek inşallah bu yolculuğu yapacağız" dedi.

Müezzinoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile katıldığı Keşan ilçesindeki toplu temel atma töreninde, insanların yarınlara umutla bakabilmesi ve gençlere daha güzel bir gelecek bırakabilmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Türkiye'nin daha büyük hedeflere, milletten aldığı güçle emin adımlarla ilerlediğini belirten Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

''Biz laf üretmiyoruz, biz milleti korkutmuyoruz, biz milleti ayrıştırmıyoruz. Daha çok seviyoruz, daha çok kucaklıyoruz. Daha büyük hedeflere doğru milletle beraber yürümeyi dert ediniyoruz. Bunu birlikte başarıyoruz. Bir şeye ihtiyacımız var. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Birbirimize sahip çıkmaya, birbirimizi daha çok sevmeye ihtiyacımız var. Dedikoduya fırsat vermeden, fitneye fesata fırsat vermeden, korkmadan ve korkutmadan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün cesaretiyle milletimize inanarak ve güvenerek inşallah bu yolculuğu yapacağız.''

Sağlık alanında yapılan yatırımlara da değinen Müezzinoğlu, ABD'de sağlık alanında ne varsa Türkiye'de de olacağını vurguladı.

Müezzinoğlu, vatandaşa en kaliteli ve modern sağlık hizmeti sunacaklarını belirterek, "Amerika'da sağlık alanında en üst teknoloji ne varsa Türkiye'de de olacak. Londra'da sağlık alanında ne varsa İstanbul'da da olacak. Ambulans helikopterlerimiz var mı, ambulans uçaklarımız var mı, istediğimiz hastaneden ilacımızı alabiliyor muyuz? İnşallah hep birlikte daha iyilerini yapacağız. Vatandaşlarımıza en kaliteli ve en modern sağlık hizmetini sunacağız'' diye konuştu.

- Hayatını kaybeden sporcu

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ayrıca Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi'nde öğrencilere "Fatih Projesi" kapsamında tablet bilgisayar dağıttı.

Sadece Edirne'de değil tüm Türkiye'de tablet bilgisayar dağıtıldığını ifade eden Müezzinoğlu, verilen bilgisayarların hayırlı olmasını diledi.

Müezzinoğlu, tablet dağıtımının ardından bir gazetecinin "Tekvandocumuz yurt dışında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Sporcuların sağlık durumlarıyla ilgili bir çalışma yapılacak mı?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Amatör sporcu kardeşlerimizin sağlık hizmetlerini amatör olarak yapıyoruz. Sosyal güvenceleri de var ama ileri tetkik anlamında bir çalışma gerekiyorsa, Gençlik ve Spor Bakanımızla görüşürüz ona göre gereğini yaparız. Biliyorsunuz dün İstanbul'da Başakşehir Şehir Hastanesinin temelini attık. Oradaki hastanede yalnız spor hastanesi olarak bir projemiz var. Bütün sporcularımız, amatör sporcularımız dünya standartlarının ötesinde bütün bilimsel gelişmeleri de takip ederek altyapısıyla inşallah spor hastanesini de ülkemize kazandırmış olacağız."

-eroğlu

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Müezzinoğlu: Birlik ve Beraberliğe İhtiyacımız Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement