Muğla'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 22 yaralı - Son Dakika
Güncel

Muğla'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 22 yaralı

Muğla'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 22 yaralı Muğla'nın Menteşe ilçesi Yerkesik-Abük yolunda akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 22 kişi yaralandı.

25.11.2022 22:07  Güncelleme: 22:36

Muğla'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 22 yaralı

MUĞLA - Muğla'nın Menteşe ilçesi Yerkesik-Abük yolunda akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 22 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisinin ayaklarında kırık olduğu tespit edilirken, 20 kişi ayakta tedavi edildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Akbük istikametinden Yerkesik Mahallesi yönünde seyreden 48 EB 293 plakalı kamyonet sürücüsü Necmettin Çetin, Kerimoğlu Türküsü Evi mevkisinde karşı yönden gelen Bilal Urhan yönetimindeki 48 BB 0069 plakalı minibüs ile kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonrası Muğla 112 Acil Çağrı Merkezine ilgi verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda 112 Acil servis ambulansı, Büyükşehir Belediyesi Menteşe İtfaiye AKS ekipleri ile Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı, Yerkesik Karakoy ekipleri ve Jandarma trafik ekipleri sevk edildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri 40 EB 293 plakalı kamyonet içinde sıkışan sürücü Necmettin Çetin ve yanında yolcu olarak bulunan Mehmet Üldür'ü sıkıştıkları aracın ön bölümünden kurtararak sağlık ekiplerine teslim ettiler. Yaralılardan 19'u Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 3 kişi de özel hastanede tedavi altına alındı.

Yaralılardan kamyonet sürücüsü Necmettin Çetin ve yanında yolcu olarak bulunan Mehmet Üldür'ün ayaklarında kırık tespit edilirken, minibüs içinde bulunan yolculardan çoğunluğu ayakta tedavi ve bazılarının da tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Jandarma trafik ekipleri kaza sonrası Akbük-Yerkesik yolunu kısa süreliğine trafiğe kapatırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Muğla\'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 22 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muğla'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 22 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement