Muhsin Yazıcıoğlu ve İsmail Güneş, meslektaşları tarafından anıldı - Son Dakika
Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu ve İsmail Güneş, meslektaşları tarafından anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu ve İsmail Güneş, meslektaşları tarafından anıldı

Kahramanmaraş'ta helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP'nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve gazeteci İsmail Güneş, vefatlarının 15. yılında meslektaşları tarafından kabirleri başında anıldı. Yukarı Tekke Mezarlığı'ndaki kabirde dua eden meslektaşları, karanfil bıraktı. Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan, İsmail Güneş'i unutmayacaklarını ve helikopter kazasında hayatını kaybeden diğer kişilere de Allah'tan rahmet diledi.

26.03.2024 12:07  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu BBP'nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerle yaşamını yitiren gazeteci İsmail Güneş, vefatının 15. yılında meslektaşları tarafından kabri başında anıldı.

Güneş'in, Yukarı Tekke Mezarlığı'ndaki kabrinde dua eden meslektaşları, mezara karanfil bıraktı.

Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan, burada yaptığı açıklamada, üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin meslektaşları olarak İsmail Güneş'i unutmayacaklarını söyledi.

Karahan, helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden başta Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere beraberindekilere de Allah'tan rahmet diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muhsin Yazıcıoğlu ve İsmail Güneş, meslektaşları tarafından anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement