Muzipo Kids İlk Franchise'ını Verdi - Son Dakika
Güncel

Muzipo Kids İlk Franchise'ını Verdi

Muzipo Kids İlk Franchise\'ını Verdi

Kozyatağı Muzipo Kids 22 Eylül Cumartesi gününden itibaren çocukların hizmetinde.

28.09.2012 11:59

Toplumda erken yaşta egzersizin, oyunun önemi ile ilgili farkındalık yaratmak misyonuyla, Türkiye'nin ilk sağlıklı yaşam ve spor merkezi zinciri b-fit kurucu ortağı Bedriye Hülya tarafından hayata geçirilen Muzipo Kids ilk franchise'ını verdi. Kozyatağı Muzipo Kids 22 Eylül Cumartesi gününden itibaren çocukların hizmetinde.

Geçtiğimiz yıl İstanbul'un Altunizade ilçesinde faaliyete geçen Muzipo Kids, ilk franchise'ını verdi. Muzipo Kids'in ilk franchise şubesi 22 Eylül Cumartesi günü saat 14.00'de Kozyatağı'nda açıldı. Açılış törenine katılan minikler fazla beklemeden merkezdeki aktivitelere katıldı.

Bedriye Hülya; "Muzipo Kids'te 3-12 yaş aralığındaki çocukların, fiziksel gelişimine hareket eğitimi ile katkıda bulunmakla beraber, yaratıcılığını arttırıcı oyun ve atölye çalışmalarıyla hem eğlendiriyor hem de her açıdan gelişimlerini sağlıyor. Ayrıca Muzipo'da en özel doğum günü partileri verilirken, grup aktiviteleri de yapılıyor. Türkiye'nin ilk eğlenceli çocuk hareket üssü olan Muzipo, deneyimli uzmanlar tarafından tasarlanmış, bilimsel bir program uyguluyor. Muzipo Kids',in ilk franchise'ını vermiş olmaktan ötürü çok mutluyuz.

Hedefimiz Muzipo Kids'in daha çok franchise vererek, yaygınlaşması, ülkemizdeki çocukların da bu sayede sağlıklı yaşam ile erken yaşta tanışması" şeklinde konu ile ilgili düşüncelerini ifade etti.

Muzipo Kids, 3-12 yaş aralığındaki her gelir seviyesinden çocuğun hareket edebileceği alanlar yaratmak ve toplumda erken yaşta egzersizin önemi ile ilgili farkındalık sağlamak amacıyla kuruldu. Küçük yaştan itibaren sosyal ve fiziksel aktiviteyi çocukların hayatına katıp, sağlıklı bireyler yetiştirmek isteyen Muzipo Kids, uygun egzersiz, oyun ve eğitici programlarla, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muzipo Kids İlk Franchise'ını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement