Nafiz Zorlu'ya Okul Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Nafiz Zorlu'ya Okul Çağrısı

Nafiz Zorlu\'ya Okul Çağrısı

Manisa'nın Yunusemre İlçesi'nde bir anaokulunun üçüncü şubesinin açılışına Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu da katıldı.

06.12.2014 16:59

Manisa'nın Yunusemre İlçesi'nde bir anaokulunun üçüncü şubesinin açılışına Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu da katıldı. Zorlu'ya ilçeye yeni bir okul kazandırması için Kaymakam ve Belediye Başkanı çağrı yaptı.

Eğitimin öncü isimlerden Mine Yeşilyurt'un kurucusu olduğu 'Sihirli Dünyam Anaokulu'nun üçüncü şubesi, Yunusemre İlçesi'nde faaliyete girdi. 3 bin metrekare üzerinde inşa edilen okulun 25 derslikten oluştuğu, 3-6 yaş grubuna hizmet vereceği belirtildi. Okulda öğretmenler dışında doktor, hemşire ve psikoloğun da yer aldığı ifade edildi. Ana okulunun açılışı için düzenlenen törene; Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Fevzi Yüksel, Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenci aileleri katıldı.  Mine Yeşilyurt, "Atatürk ilkeleri doğrultusunda kendisine güvenen, özgür ve bağımsız kararlar alıp uygulayabilen insani değerlere sahip yaratıcı girişken etkili iletişim kurabilen sorun çözebilen özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirebilmek temel hedeflerimizdir" dedi.

Kente böyle okulların kazandırılmasının eğitim açısından önemli olduğunu söyleyen Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, "Eğitimsiz hiçbir şey olmaz. Kalkınmış ülkelerin öncelikleri her zaman eğitim olmuştur. Eğitimsizlikle bir yere varılması mümkün değildir. Sanayi kurdunuz ama eğitimsiz insan dolu. Böyle ne yapılır? Hiçbir şey yapılmaz. İşte biz bu eğitime önem verip küçük yaşta çocuklarımızı eğitirsek işte o zaman bununla beraber kalkınacaktır" diye konuştu.

OYUNCAK DAĞITILDI

Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi; bulundukları ilçede eğitim adına önemli bir yatırım yapıldığını ifade etti. Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'dan kente bir okul kazandırması istendi. Topal ve Çerçi, okulun yer tahsisi konusunda da kamu kurumları olarak desteklerini sunacaklarını söyledi. Açılıştan sonra protokol üyeleri ve Zorlu, çocuklara oyuncak dağıttı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nafiz Zorlu'ya Okul Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement