Nejat İşler'in Durumu İyiye Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Nejat İşler'in Durumu İyiye Gidiyor

Nejat İşler\'in Durumu İyiye Gidiyor

Yoğun bakımda tedavi edilen ünlü oyuncunun son durumuyla ilgili konuşan doktorları, "Tedaviye yanıt verdi. Böbrek değerleri yükselmeye başladı." dedi.

19.01.2014 23:28  Güncelleme: 10:38

Bodrum'daki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Nejat İşler'in son durumu ile ilgili açıklama geldi. Doktorları, İşler'in tedaviye yanıt vermeye başladığını belirtirken, başka bir hastaneye sevk edilmeyeceği de söylediler.

İşte o açıklama:

"BÖBREK DEĞERLERİ YÜKSELMEYE BAŞLADI"

"Böbrekler çalışmıyordu ve vücut kirlenen kanı temizleyemiyordu. Yapılan tedaviye bugün akşam saatlerinde Nejat'tan yanıt geldi ve böbrek değerleri yükselmeye başladı. Aynı zamanda akciğerlerdeki suyun boşaltılması için de doktorlar yoğun çaba sarfediyor. Hastanın 48 saatlik kritik süreç içinde ailesi ile de mutabık kalınarak başka bir hastaneye sevk edilmemesi konusunda karar kılındı."

SAĞLIK DURUMUNU MERAK EDENLER HASTANEYE KOŞTU

İki gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen İşler'in sağlık durumunu merak eden sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda ismin yanı sıra Bodrum'daki hayranları da hastaneye geldi.

Hastaneye öğle saatlerinden bu yana, oyuncu Ceyda Düvenci, Fikret Kuşkan, Derya Şensoy, Aşkın Şenol, Dost Elver ile köşe yazarı ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel'in de arasında olduğu çok sayıda kişi ziyarete geldi.

İşler'in ailesini yalnız bırakmayan dostları, gece geç saatlere kadar hastaneden ayrılmadı.

ÖZYILMAZEL: ONUN İÇİN BOL BOL DUA EDİN

Bir ara aracından eşya almak için hastaneden çıkan Ayşe Özyılmazel, gazetecilerin İşler'in sağlık durumu ile ilgili sorularına, "Onun için bol bol dua edin. Şu anda çok üzgünüm sabırla bekliyoruz" dedi. 

Ceyda Düvenci de "Şimdi bize bir şey söylemek düşmez. Sadece dualarınızı eksik etmeyin diyorum" diye konuştu. 

Yönetmen Murat Şeker ise ellerinden bir şey gelmeyeceğini ancak yine de Nejat İşler'e dua etmek için hastanede bulunduklarını  söyledi.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Nejat İşler'in Durumu İyiye Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Damlea: Nejat Işler..Dualarımız seninle, ALLAH yardımcın olsun tez zaman içinde tekrar eski sıcak gülüşlerinle aramıza dönmen dileğimle..ALLAH şafi ismiyle şifa versin.. 39 3 Yanıtla
  • OSMAN: KALBİ GÜZEL GÖZLERİ GÜZEL İNSAN,UMARIM EN KISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞURUSUN. 37 2 Yanıtla
  • SMILK: DIREN NEJAT! 31 3 Yanıtla
  • mavimarti: Hurensohn fick deine Mutter. 7 19 Yanıtla
    mavimarti: Yukaridyki yorum ALPER rumuzlu yorumcuya cevaptir. 0 0
  • Şamil: Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin. 16 2 Yanıtla

Advertisement