New York Belediye Başkanı Adams'tan cuma vakti Brooklyn'de cami ziyareti - Son Dakika
Güncel

New York Belediye Başkanı Adams'tan cuma vakti Brooklyn'de cami ziyareti

New York Belediye Başkanı Adams\'tan cuma vakti Brooklyn\'de cami ziyareti

New York Belediye Başkanı Eric Adams, cuma namazı sırasında Brooklyn'de bir camiyi ziyaret ederek "Birlikte bu şehri daha ileriye taşıyacağız." mesajı verdi.

19.11.2022 00:45  Güncelleme: 00:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

New York Belediye Başkanı Eric Adams, cuma namazı sırasında Brooklyn'de bir camiyi ziyaret ederek "Birlikte bu şehri daha ileriye taşıyacağız." mesajı verdi.

Adams, Brooklyn'de özellikle Yemen kökenlilerin ağırlıkta olduğu Müslüman Toplum Merkezi (MCC) camisini cuma namazı sırasında ziyaret ederek cemaatin arasında hutbe dinledi.

Namazın ardından mikrofona gelen Adams, Müslüman toplumunun New York şehrinde önemli bir yeri olduğunu işaret ederek toplumda yaşanan zorlukları birlikte aşmanın önemine dikkati çekti.

Adams, New York'ta dini ve etnik ayrımcılığa müsaade etmeyeceklerini vurgulayarak "Trump, bazı Müslüman ülke vatandaşlarına yönelik seyahat yasağı getirdiğinde bunu o zaman Yemenli toplum ile protesto etmiştik. O gün orada bu şehrin bir vatandaşı olarak benimleydiniz, bugün de ben burada belediye başkanı olarak karşınızda bulunuyorum ve birlikte bu şehri daha ileriye taşıyacağız." ifadesini kullandı.

Konuşması alkışlarla karşılanan Adams, daha sonra sohbet ettiği Müslüman toplumu mensuplarının bazılarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel New York Belediye Başkanı Adams'tan cuma vakti Brooklyn'de cami ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement