Şehit Ömer Halisdemir İçin Yola Çıkan Adamın Yolculuğu 13 Gün Sürdü - Son Dakika
Güncel

Şehit Ömer Halisdemir İçin Yola Çıkan Adamın Yolculuğu 13 Gün Sürdü

Şehit Ömer Halisdemir için Burdur'dan 1 Mart'ta yaya olarak yola çıkan Osman Koç, 13 gün sonra Niğde'ye geldi.

13.03.2017 13:56  Güncelleme: 15:23

Rüyasında gördüğü şehit Ömer Halisdemir için Burdur'dan 1 Mart'ta yaya olarak yola çıkan 63 yaşındaki Osman Koç, Niğde'nin Bor ilçesine geldi. 13 günde şehit Ömer Halisdemir'in kabrine ulaşan Koç dua etti.

MEZARINI ZİYARET ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTI

Burdur'un Bucak ilçesinde 15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemir'i sürekli rüyasında gören Osman Koç, şehidin mezarını ziyaret etmek için eline Türk Bayrağı alıp yaya olarak yola çıktı. 13 gün süren yolculuğun ardından dün akşam Niğde'ye gelen Osman Koç, ayağında oluşan şişlikler nedeniyle Bor Devlet Hastanesi'nde tedavi edildi.

MEMLEKETİNİN TOPRAĞINI MEZARA BIRAKTI

Bugün Bor ilçesine geçen Osman Koç, şehit Ömer Halisdemir'in mezarına ulaştı. Dua eden Koç, memleketinden aldığı toprağı mezara bıraktı.

Şehit Ömer Halisdemir İçin Yola Çıkan Adamın Yolculuğu 13 Gün Sürdü
"HERKES SELAM GÖNDERDİ"

Daha sonra şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir'i ziyaret etti. Osman Koç, "13 gündür yoldayım. Hiçbir kötü olayla karşılaşmadım. Bendeki sevda fazlasıyla millette vatandaşta gördüm. Ömer'imize, Ömer Halisdemir kahramanımıza herkes selam gönderdi. Bu sevda bu milletin yüreğinde olduğu sürece bizim Cumhuriyetimiz ilelebet ayakta kalacağına hiç bir kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

45 POLİSİN ŞEHİT OLDUĞU PÖH DAİRE BAŞKANLIĞINA GEÇECEK

Koç, Niğde'den Ankara'ya gidip, 15 Temmuz'da 45 polisin şehit düştüğü Polisi Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret edeceğini ardından da yolculuk boyunca taşıdığı Türk Bayrağını TBMM'ye emanet edeceğini söyledi.

Şehit Ömer Halisdemir İçin Yola Çıkan Adamın Yolculuğu 13 Gün Sürdü

Şehit Ömer Halisdemir İçin Yola Çıkan Adamın Yolculuğu 13 Gün Sürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Ömer Halisdemir İçin Yola Çıkan Adamın Yolculuğu 13 Gün Sürdü - Son Dakika


Advertisement