Niğde'de meydana gelen trafik kazaları kameraya böyle yansıdı - Son Dakika
Güncel

Niğde'de meydana gelen trafik kazaları kameraya böyle yansıdı

Niğde şehir merkezinde meydana gelen trafik kazaları ve ilginç görüntüler MOBESE kameralarına yansıdı. İl Emniyet Müdürlüğüne ait MOBESE kameraları, kentin değişik yerlerinde meydana gelen kazaları ve ilginç görüntüleri yansıtıyor. İmamhatip Meydanı'nda bir sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kağıt toplayıcısına çarptı, her ikisi de yaralandı. Diğer bir kazada ise motosiklet sürücüsü yavaşlayınca arkadan gelen hafif ticari araç motosiklete çarptı. Üçüncü kaza ise kavşağa gelen minibüs ve hızla gelen otomobilin çarpışmasıyla gerçekleşti.

22.07.2023 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de meydana gelen trafik kazaları kameraya böyle yansıdı

NİĞDE - Niğde şehir merkezinde meydana gelen trafik kazaları ve ilginç görüntüler MOBESE kameralarına yansıdı.

Niğde'de İl Emniyet Müdürlüğüne ait MOBESE kameraları, kentin değişik yerlerinde meydana gelen kazaları ve ilginç görüntüleri yansıtıyor. Niğde'nin İmamhatip Meydanı'nda bir sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kağıt toplayıcısına çarptı. Sürücü ve kağıt toplayıcısı yaralandı.

İkinci kazada ise yolda seyir halinde olan motosiklet sürücüsü bir yanda yavaşlayınca arkada bulunan hafif ticari araç motosiklete çarptı. Üçüncü kaza ise kavşağa gelen minibüs ve yine kavşağa hızlı gelen otomobil çarpışıyor.

Niğde\'de meydana gelen trafik kazaları kameraya böyle yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Niğde'de meydana gelen trafik kazaları kameraya böyle yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement