Niğde'de Uyuşturucu Operasyonunda 6 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Niğde'de Uyuşturucu Operasyonunda 6 Şüpheli Gözaltına Alındı

Niğde\'de Uyuşturucu Operasyonunda 6 Şüpheli Gözaltına Alındı

Niğde'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Altunhisar ve Ulukışla ilçelerinde yapılan operasyonda 2 zanlı yakalandı ve 257 kök Hint keneviri ele geçirildi. Ayrıca, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan denetimlerde uyuşturucu suçundan aranan 4 şüpheli gözaltına alındı, 535 kişinin genel bilgi taraması yapıldı, 140 araç sorgulandı, 19 işyeri ile 11 metruk bina kontrol edildi. Üç araca 2 bin 853 lira para cezası uygulandı ve bir araç trafikten men edildi.

18.07.2023 15:05

Niğde'de uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya gör, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Altunhisar ve Ulukışla ilçelerinde uyuşturucu kullanan ve satanlara yönelik operasyonda 2 zanlı yakalandı.

Zanlılarla birlikte 257 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan denetimlerde uyuşturucu suçundan aranan 4 şüpheli gözaltına alındı, 535 kişinin genel bilgi taraması yapıldı, 140 araç sorgulandı, 19 işyeri ile 11 metruk bina kontrol edildi.

Üç araca 2 bin 853 lira para cezası uygulandı, bir araç trafikten men edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Niğde'de Uyuşturucu Operasyonunda 6 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement