Nizip'te Bayramlaşma Dönüşü Kaza: 3 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Nizip'te Bayramlaşma Dönüşü Kaza: 3 Ölü, 4 Yaralı

Nizip\'te Bayramlaşma Dönüşü Kaza: 3 Ölü, 4 Yaralı

Nizip'te bayramlaşma dönüşü kaza: 3 ölü, 4 yaralı Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, kurban kesip bayramlaşmadan dönenlerin içinde bulunduğu otomobil, tali yoldan ana yola kontrolsüz çıkınca gelen otomobille çarpıştı.

24.09.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nizip'te bayramlaşma dönüşü kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, kurban kesip bayramlaşmadan dönenlerin içinde bulunduğu otomobil, tali yoldan ana yola kontrolsüz çıkınca gelen otomobille çarpıştı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü, annesi ve kardeşi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Nizip- Gaziantep karayolunun 12'nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Gaziantep'te oturan Delen Ailesi fertleri, kurbanlarını kesmek ve bayramlaşmak için yakınlarının yaşadığı Sekili Mahallesi'ne gitti. Burada kurban kesen ve bayramlaşan Delen Ailesi fertleri daha sonra Serhat Delen yönetimindeki 27 VR 718 plakalı otomobille Gaziantep'e dönmek üzere yola çıktı. Ancak, birkaç kilometre ilerledikten sonra stabilize yoldan Nizip- Gaziantep karayoluna kontrolsüz şekilde çıkan Serhat Delen yönetimindeki otomobil, bu sırada Nizip yönüne giden Mehmet Tıraş yönetimindeki 09 K 1003 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Delen Ailesi'nin fertlerinin bulunduğu otomobil ikiye ayrıldı ve bu şekilde yaklaşık 200 metre sürüklendi.

Kazada, otomobil sürücüsü Serhat Delen ile yanında bulunan annesi Ayşe ve kardeşi Yaşar Delen olay yerinde öldü. Aynı otomobildeki Müslüm ve Yüksel Delen ile diğer araçtaki Mehmet Tıraş ve Nurettin Tıraş ise yaralandı. Yaralılar, kazayı gören sürücülerin çağırdığı ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Mehmet Tıraş, hayati tehlikesi bulunduğu saptanınca Gaziantep'e sevk edildi.

Kazada yaşamını yitiren anne ve 2 oğlunun cesedi olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan karayolu da inceleme sonrası otomobillerin çekici ile kaldırılmasıyla trafiğe açıldı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nizip'te Bayramlaşma Dönüşü Kaza: 3 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement