Oğlunun İspanya'da Öldüğünü, Gece Yarısı Validen Öğrendi (2) - Son Dakika
Güncel

Oğlunun İspanya'da Öldüğünü, Gece Yarısı Validen Öğrendi (2)

Oğlunun İspanya\'da Öldüğünü, Gece Yarısı Validen Öğrendi (2)

Denize ÖĞRENCİLERİNİ KURTARMAK İÇİN GİRMİŞ İspanya'nın güneyindeki Malaga kentine bağlı Marbella'da denizde boğularak ölen 3 Türk vatandaşından bilgisayar öğretmeni Ümit Nalbant'ın gözü yaşlı ailesi evinde taziyeleri kabul ediyor.

14.04.2015 14:12

Denize ÖĞRENCİLERİNİ KURTARMAK İÇİN GİRMİŞ

İspanya'nın güneyindeki Malaga kentine bağlı Marbella'da denizde boğularak ölen 3 Türk vatandaşından bilgisayar öğretmeni Ümit Nalbant'ın gözü yaşlı ailesi evinde taziyeleri kabul ediyor. Kırklareli Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, ailenin evini ziyaret ederek başsağlığı dilerken, hayatını kaybeden öğretmen Ümit Nalbant'ın öğrencilerini kurtarmak için denize girdiğini söyledi. Milli Eğitim Müdürü Korkmaz şunları anlattı:

"Ümit Nalbant Çanakkele Gelibolu İlçesi'nde İşitme Engelliler Özel Eğitim projesi kapsamında İspanya'ya gitti. Orada gezinti amacıyla gittikleri deniz kenarında öğrencilerinin denizde boğulma tehlikesi altında olduğunu görüp denize atlıyor ve ne yazık ki öğrencilerimiz ve öğretmeniz orada boğularak ölüyorlar."

Oğlunun Ağustos sonunda evleneceğini söyleyen baba Hasan Nalbant, "Oğlum çok çalışkandı, hep kitap okurdu. Hala öldüğüne inanamıyorum" dedi. Anne Sübiyan Nalbant ise çok üzgün olduğunu ve konuşacak halde olmadığını belirtti.

BAKAN TELEFONLA ARADI

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın da dün gece öğretmen Nalbant'ın ölüm haberinin ardından babası Hasan Nalbant'ı telefonla arayarak başsağlığı dilediği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oğlunun İspanya'da Öldüğünü, Gece Yarısı Validen Öğrendi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement