Öğrenciler Van'a Yardım Eli Uzattı - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Van'a Yardım Eli Uzattı

Öğrenciler Van\'a Yardım Eli Uzattı

Siirt Üniversitesi Gönül Elçileri "Van Üşümesin" sloganı ile başlatılan yardım kampanyası kapsamında topladıkları yardımları,ailelere dağıttı.

24.12.2013 16:34  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Üniversitesi bünyesinde bir araya gelen öğrenciler, çeşitli kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ile kendi aralarında topladıkları yardımları sabahın erken saatlerinde Van iline götürmek üzere yola koyuldular. Siirt Üniversitesi karşısındaki alanda yapılan uğurlamada, Siirt Valiliği adına il Özel kalem müdürü Tefvik Kara ve Basın Müdürü M. Şükrü Uras da hazır bulundu.

Siirt Üniversitesinde Okutman olarak görev yapan Emrah Eriş, gurup adına konu ile ilgili yaptığı açıklamada 'bizler Üniversite gönül elçileri olarak, "Van Üşümesin" sloganı ile başlatılan yardım kampanyası kapsamında kamu kurumlarını ve çeşitli STK'ları ziyaret ettik. Sayın valimizi de ziyaret ettik. Kendileri yardım kampanyasına 75 battaniye ve kiraladığımız aracın masraflarını karşıladılar. Yardımlarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz' dedi.

Yardımseverlik ve dayanışma değerlerimizi ön planda tutmak amacıyla, kampanyaya destek verdiklerini ifade eden Eriş, 'Van'daki kardeşlerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında kendilerine el uzatarak topladığımız yardımları, Van merkez konteyner kentte ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağını belitti. Eriş, Siirt Üniversitesi Gönül Elçileri olarak bu tür sosyal içerikli projelere devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Aynı gün Siirt Üniversitesi Gönül Elçileri, topladıkları yardımları Van Merkez Konteyner kentte ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Öğrenciler Van'a Yardım Eli Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement