Oğuz'dan Nostaljik Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Oğuz'dan Nostaljik Ziyaret

Oğuz\'dan Nostaljik Ziyaret

Halen Isparta Valisi Olan, Kocaeli Eski Valisi Memduh Oğuz, Bir Dizi Temas İçin Geldiği İlimizde Valiliği Gezdi, Eski Çalışma Arkadaşları İle Sohbet Etti.

24.12.2010 19:11  Güncelleme: 19:13

Halen Isparta Valisi olan, Kocaeli eski Valisi Memduh Oğuz, bir dizi temas için geldiği ilimizde valiliği gezdi, eski çalışma arkadaşları ile sohbet etti. Oğuz'u karşılayanlar arasında yer alan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile de ayak üstü sohbet eden Oğuz, özellikle 1999 Marmara Depremi'nde yaşadıklarını unutamadığını ifade etti.

1996-1999 yılları arasında Kocaeli Valiliği de yapan, halen Isparta Valisi olan Memduh Oğuz, dün Kocaeli Valiliği'ne uğradı. Valilikte Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Ünlüsoy, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Muhtarlar Dernek Başkanı İsmail Şişman tarafından karşılanan Isparta Valisi Memduh Oğuz'a Hoş geldin diyen heyet daha sonra birlikte valilik binasını gezdi.

Kocaeli'nin unutulmayan Valileri arasında yer alan Memduh Oğuz, kendi döneminde yapılan düzenlemeleri tek tek anlattığı ziyareti nostaljik bir atmosferde geçti. Özellikle deprem dönemindeki hatıralarını anlatan Vali Oğuz, o dönemdeki çalışma arkadaşlarını da ziyaret edip onlarla sohbet etti.

Valilik çalışanı İlknur Koç ve Necla Taşkın'ın deprem dönemindeki özverili çalışmaları ve sağlam karakterlerinden övgü ile bahseden Vali Oğuz, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile de eski günleri andı. Vali Oğuz'a yeni görev yerinde başarılar dileyen Başkan Karabalık, kendisi ile tekrar karşılaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu da ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oğuz'dan Nostaljik Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement